25.1 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Μικρές συμβουλές για να βάλεις τη φύση στο everyday menu σου

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν προσέχεις τη διατροφή σου, τότε πιθανότατα υπάρχει κάτι που σε απασχολεί, κάθε φορά που γεμίζεις τα ντουλάπια της κουζίνας σου με τις αγορές της εβδομάδας: Θέλεις να γνωρίζεις πως τα προϊόντα που επιλέγεις, περιέχουν αγνές πρώτες ύλες, δηλαδή συστατικά που φτάνουν από τη φύση στο everyday menu σου.

Όπως κάθε σύγχρονη γυναίκα, μέσα στους γρήγορους και πιεστικούς ρυθμούς της καθημερινότητας, πιστεύεις βαθιά πως είναι σημαντικό να καταφέρνεις να προσφέρεις ωφέλιμα στοιχεία στον οργανισμό σου, λέγοντας «ναι» σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Το ερώτημα που προκύπτει ωστόσο, είναι πώς μπορείς, να είσαι σίγουρη ότι κάνεις κάθε φορά τις κατάλληλες επιλογές για τη διατροφή σου, μετατρέποντας σύγχρονες έννοιες όπως το wellbeing, η ευεξία και η βιωσιμότητα, σε αναπόσπαστα μέρη της καθημερινότητάς σου.

Όσο περίπλοκη και αν φαντάζει η απάντηση, υπάρχει τρόπος για να αποκτήσεις μία βελτιωμένη καθημερινότητα, η οποία θα είναι φυσικά μοναδική! Αρκεί να εντάξεις το μεγαλείο της φύσης στη ζωή σου βάζοντας μία wellness «νότα» στην everyday routine σου και πρωτίστως στη διατροφή σου.

Κάνε τη διατροφή σου φυσικά μοναδική με φρούτα, λαχανικά και plant based υλικά

Ναι, η αλήθεια είναι πως «η καλή υγεία από τα ντουλάπια της κουζίνας φαίνεται». Ο λόγος είναι πως η διατροφή σου είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ενίσχυση του ανοσοποιητικό σου, τη σωστή θωράκιση του οργανισμού σου με βιταμίνες και πρωτεΐνες και, φυσικά, με τη διατήρηση της φόρμας σου. Πόσο εύκολο είναι όμως να προετοιμάζεις καθημερινά, υγιεινά γεύματα που απαιτούν χρόνο και εξεζητημένα υλικά και τροφές, τα οποία συγχρόνως να είναι και γευστικά;

Ξέχνα όσα πίστευες μέχρι σήμερα, αγαπητή Queenette, καθώς έχεις την ευκαιρία να εμπλουτίσεις τα γεύματά σου με φρούτα, λαχανικά και plant based επιλογές, που θα παρέχουν στον οργανισμό σου, καθημερινά, τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται, ενώ την ίδια ώρα θα συμβάλλεις και εσύ στη μείωση του περιβαλλοντικού σου αποτυπώματος. Πώς θα το πετύχεις αυτό; Εντάσσοντας στη διατροφή σου μία εξαιρετική και φυσικά μοναδική λύση, που ανταποκρίνεται στις επιταγές της σύγχρονης καθημερινότητας: τους φυσικούς χυμούς φρούτων.

«Σύμμαχός» σου σε αυτή την προσπάθεια, είναι η Amita που ξεχωρίζει χάρη στους χυμούς της και οι οποίοι αποτελούν την αγαπημένη προτίμηση των Ελλήνων, εδώ και σχεδόν 40 χρόνια. Τι ακριβώς σου προσφέρει ένας συσκευασμένος χυμός; Μία μερίδα 100% φυσικού χυμού Amita ισοδυναμεί με μία εκ των πέντε μερίδων φρούτων και λαχανικών που χρειάζεται να καταναλώνεις ημερησίως, προσφέροντας σου ενέργεια και πολύτιμες βιταμίνες, όπως τη γνωστή βιταμίνη C – δεν είναι αυτός αρκετός λόγος για να αποτελεί ο χυμός μέρος της ισορροπημένης, φυσικής διατροφής σου;

Κάνε level up στο μενού σου με θρεπτικά συστατικά που αναβαθμίζουν τη διατροφή σου… φυσικά

Το snacking, θέλοντας και μη, είναι μέρος της καθημερινότητάς σου, μιας και μέσα στους πιεστικούς ρυθμούς της καθημερινότητας, συχνά, αισθάνεσαι την ανάγκη για ένα boost που θα σου δώσει την ενέργεια που χρειάζεσαι. Αν, λοιπόν, μέχρι σήμερα πίστευες πως τα σνακ είναι η «ένοχη» απόλαυση της ημέρας σου, γράψε λάθος μιας και πλέον η υγιεινή διατροφή «πρωταγωνιστεί» σε κάθε γρήγορο γεύμα, που παρεμβάλλεται στα κυρίως γεύματα της ημέρας σου.

Καλό είναι λοιπόν, κάθε φορά που αισθάνεσαι το αίσθημα της πείνας, να προσπαθείς να μην καταφεύγεις σε πρόχειρες λύσεις, αλλά να επιλέγεις τρόφιμα που είναι πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, τα οποία έρχονται κατευθείαν από τη φύση. Άλλωστε, αγνότητα και φύση πηγαίνουν συνήθως μαζί και αυτό είναι κάτι που αξίζει να έχεις κατά νου, όταν μαγειρεύεις ή κάνεις τις αγορές σου από το σούπερ μάρκετ. Μην ξεχνάς πως ένας φυσικός χυμός Amita μπορεί να αποτελέσει ιδανική επιλογή για να χορτάσεις θρεπτικά συστατικά με υπέροχη γεύση!

Κάνε focus στην παραγωγική διαδικασία που φέρνει την αγνότητα της φύσης στο ποτήρια σου

Η αλήθεια είναι πως αν σκεφτείς υγιεινή διατροφή, το «Νο1» προϊόν που σου έρχεται στο μυαλό είναι τα φρούτα και κατ’ επέκταση οι φυσικοί χυμοί. Είναι πολύ σημαντικό όμως να γνωρίζεις πως οι χυμοί που φτάνουν στο ποτήρι σου, είναι φυσικά μοναδικοί και προέρχονται από τη φύση.

Ποια είναι όμως η διαδικασία που ακολουθείται μέχρι να φτάσει ένας χυμός από τη φύση στο ποτήρι σου; Η απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα, Queenette, θα σε πείσει πως η ποιότητα και η αγνότητά των διατροφικών σου επιλογών έχουν μεγάλη σημασία. Για εσένα, λοιπόν, που θέλεις να γνωρίζεις τη διαδρομή που ακολουθεί ο αγαπημένος σου χυμός μέχρι να μπει στο «καλάθι» των αγορών σου, αρκεί να μάθεις πως ξεκινάει από τη συγκομιδή των φρούτων, το πλύσιμο των καρπών και τη διαλογή τους, μέχρι να έρθει η ώρα της χυμοποίησης. Αμέσως μετά, ακολουθεί η μεταφορά του χυμού στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής της Amita στο Σχηματάρι, εκεί όπου γίνονται οι συστηματικοί έλεγχοι ποιότητας, η παστερίωση σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και η διαδικασία συσκευασίας του χυμού. Σε κάθε στάδιο της διαδρομής αυτής, αυτό που προέχει είναι η διαφύλαξη της ποιότητας, κάτι που επιτυγχάνεται με πολλούς τρόπους και πάντοτε με την αξιοποίηση της τελευταίας τεχνολογίας. Από εκεί και μετά, είναι θέμα χρόνου μέχρι να βρεθεί στα ράφια του καταστήματος που προτιμάς και από εκεί στο ποτήρι σου.

Αυτό ακριβώς είναι το «ταξίδι» της Amita, που έχει για «εισιτήριό» της τρία βασικά στοιχεία: Την αγάπη, το πάθος και το μεράκι των ανθρώπων της που φροντίζουν καθημερινά να εξασφαλίζουν άριστη ποιότητα σε κάθε χυμό.

Από το 1983 μέχρι σήμερα, η αγαπημένη σου Amita, ανανεώνεται διαρκώς, διατηρώντας όμως ακλόνητη την επαφή της με τη φύση. Διασφαλίζοντας την ποιότητα των φρούτων και των χυμών της, με διαρκείς ελέγχους σε κάθε στάδιο της παραγωγής της, γνωρίζεις πολύ καλά πως τελικά, ο χυμός που φτάνει στο ποτήρι σου, που τον απολαμβάνεις κάθε ώρα της ημέρας είναι Amita, που είναι φυσικά μοναδική!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό