35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Μια υποτιμημένη παιχνιδάρα διαθέσιμη δωρεάν στο Epic Games Store!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το τελευταίο δώρο του Epic Games Store είναι εδώ και αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για το Marvel’s Midnight Suns. Αυτά τα ειδικά δωρεάν παιχνίδια άρχισαν να καταφθάνουν πριν από τρεις εβδομάδες για να συμπέσουν με την ετήσια προωθητική ενέργεια Mega Sale του καταστήματος. Όπως και στο παρελθόν, οι PC gamers έχουν μια ολόκληρη εβδομάδα για να προσθέσουν το παιχνίδι εντελώς δωρεάν στη βιβλιοθήκη τους, αρκεί να ολοκληρώσουν την εικονική αγορά του με μηδενικό αντίτιμο έως την επόμενη Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024.

Το Marvel’s Midnight Suns προέρχεται από την Firaxis Games, το ίδιο στούντιο που είναι υπεύθυνο για τα εξαιρετικά δημοφιλή franchises Civilization και XCOM. Όπως είναι αναμενόμενο από την εταιρεία, πρόκειται επίσης για μια εμπειρία που περιλαμβάνει στρατηγική και τακτική, και τώρα με τους υπερήρωες της Marvel να προστίθενται στο μείγμα.

Ο τίτλος που κυκλοφόρησε το 2022, σας βάζει να δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο υπερήρωα που πρέπει να συνεργαστεί με εμβληματικούς χαρακτήρες της Marvel, όπως ο Spider-Man, ο Blade, ο Captain America, ο Ghost Rider, ο Iron Man, ο Wolverine και άλλοι, για να αποκρούσει ένα σχέδιο της Hydra που προσπαθεί να κατακτήσει τον κόσμο. Η μάχη χρησιμοποιεί μια turn-based δομή, όπως στο XCOM, και το ποιες δυνάμεις μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε κάθε γύρο εξαρτάται από την προσαρμόσιμη τράπουλα καρτών που φέρατε στη μάχη.

Μπορείτε να διαλέξετε τους ήρωες που θα πάνε στις αποστολές, προσφέροντας μοναδικούς συνδυασμούς και βάσεις ισχύος για να δουλέψετε μέσα στις αναμετρήσεις. Εκτός των αποστολών, υπάρχει επίσης ένα κοινωνικό στοιχείο όπου ο παίκτης μπορεί να αλληλεπιδράσει με τους ήρωες για να μάθει για τις ζωές τους και να ξεκλειδώσει νέες ικανότητες.

Το Marvel’s Midnight Suns είναι το απόλυτο crossover event που συνδυάζει την πλούσια ιστορία, τις σχέσεις των χαρακτήρων, την προσαρμογή και την εξέλιξη ενός RPG με την τακτική στρατηγική και τους μηχανισμούς μάχης ενός επαναστατικού νέου παιχνιδιού τακτικής βασισμένου σε κάρτες. Τοποθετημένοι στη σκοτεινή πλευρά του σύμπαντος της Marvel, θα σφυρηλατήσετε άρρηκτους δεσμούς με θρυλικούς σούπερ ήρωες της Marvel και επικίνδυνους υπερφυσικούς πολεμιστές στη μάχη ενάντια στη μεγαλύτερη απειλή του κόσμου… τις δαιμονικές δυνάμεις της Lilith και του γηραιού θεού Chthon.

Marvel’s Midnight Suns – [Epic Games Store Link]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό