24 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Μια σοφή συμβουλή στο κάθε ζώδιο για να μη χαλάσει η σχέση του

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πιο ευαίσθητη πτυχή των ζωδίων που καλό είναι να τη σέβεσαι

Μια σχέση θα κρατήσει στο χρόνο, ανάλογα με τον χαρακτήρα αλλά και τις αντοχές κάθε ατόμου. Μπορεί δηλαδή να υπάρχει και από τις δύο πλευρές η πρόθεση και η καλή διάθεση για μια μακροχρόνια συμβίωση, αλλά στην πράξη τα δύο μέλη της σχέσης θα δοκιμαστούν. Η συνταγή είναι γνωστή. Αγάπη, κατανόηση, υποχωρήσεις, συμβιβασμοί. Όλα χρειάζονται και όταν οι προθέσεις είναι προς την θετική κατεύθυνση οι λύσεις θα βρεθούν.

Στον μη ιδανικό κόσμο όμως που ζούμε, βλέπουμε να διαλύονται πολύ εύκολα σχέσεις που έδειχναν να έχουν καλές προοπτικές. Με βοηθό την αστρολογία και με συμβουλευτική διάθεση, σου δίνουμε παρακάτω μια πολύτιμη συμβουλή για τα ζώδια που αναφέρεται στην πιο ευαίσθητη πτυχή της ψυχοσύνθεσης τους, την οποία καλό είναι να σέβεσαι και να μην την προκαλείς.

ΚΡΙΟΣ

Μάθε πότε πρέπει να κάνεις πίσω!

Ο δυναμικός και φλογερός Κριός δεν υποχωρεί ποτέ μπροστά σε μια πρόκληση, αλλά όταν το πρόσωπο που αντιμετωπίζει είναι ο/η σύντροφός του, επιβάλλεται να κάνει κάποιους συμβιβασμούς ή να κατεβάσει κάπως τους τόνους. Εξαιτίας της ανταγωνιστικής φύσης του, αυτό το ζώδιο έχει την τάση να ανεβάζει διαρκώς τους άλλους στα ουράνια και μετά να τους προσγειώνει απότομα, ανάλογα με τη δική του διάθεση κάθε φορά.

Κριέ, είναι δύσκολο για σένα να κάνεις παραχωρήσεις, αλλά για να είσαι καλός σύντροφος, πρέπει να αποδεχτείς ότι δεν μπορεί να γίνεται πάντα το δικό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αρκείσαι στα δεδομένα – Δοκίμασε νέα πράγματα!

Για τους Ταύρους, η προβλεψιμότητα είναι πάντοτε προτιμότερη από το απροσδόκητο. Ως σταθερό ζώδιο της γης, ο Ταύρος δεν είναι εκείνος που θα «ταρακουνήσει τα νερά», αφού συνήθως έχει το επιχείρημα «Γιατί να διορθώσω κάτι, αφού δεν έχει χαλάσει;». Δυστυχώς, αυτό που ο Ταύρος αισθάνεται ως άνετο ή ασφαλές, μπορεί να εκληφθεί ως ξεθωριασμένο ή ξεπερασμένο από τον/την σύντροφό του.

Ταύρε, το να βγαίνεις από την σιγουριά και την ασφάλειά σου είναι σίγουρα δύσκολο, αλλά αν θέλεις να διατηρήσεις την σχέση σου φρέσκια, δεν θα έπρεπε να φοβάσαι να αποχωριστείς την ρουτίνα σου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό