12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Μια μέρα μετά την κυκλοφορία του εντοπίστηκε το πρώτο σφάλμα

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Apple Watch Series 7 κυκλοφόρησε επίσημα στις 15 Οκτωβρίου και, μόλις μία ημέρα μετά, εντοπίστηκε το πρώτο του σφάλμα.

Ο προγραμματιστής εφαρμογών iOS και Mac James Thomson, με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter, αποκάλυψε πως ορισμένα εικονίδια εφαρμογών δεν εμφανίζονταν στο timepiece. Παρόμοιο πρόβλημα δεν είχε υπάρξει στα παλαιότερα μοντέλα Apple Watch, ούτε είχε προκύψει στον προσομοιωτή του Series 7 στο Xcode.

Ο Thomson, ο οποίος είναι ο προγραμματιστής που είναι υπεύθυνος για τις εφαρμογές Pcalc και Dice, δήλωσε πως υπάρχει λύση για το πρόβλημα. Αρκεί να αφαιρέσει κανείς τις εφαρμογές των οποίων τα εικονίδια λείπουν από το timepiece και στη συνέχεια να τις επανεγκαταστήσει. Αλλιώς, μπορεί να επιλέξει να προβάλλονται οι εφαρμογές σε μορφή λίστας. Αν και δεν θα υπάρχουν τα εικονίδια, με αυτόν τον τρόπο θα εμφανίζεται το όνομα κάθε εφαρμογής.

Η πιθανότερη αιτία αυτού του σφάλματος είναι το μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης σε αυτά τα μοντέλα, καθώς η εταιρεία μεγάλωσε τις οθόνες του Apple Watch κατά 1mm, κάνοντάς τις 41mm και 45mm αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό