19.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Μια βόλτα στον Βόλο για τον ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κοτάρσκι ήταν ανίκητος, οι μεσοεπιθετικοί «κεντούσαν» και ο ΠΑΟΚ πέρασε δια περιπάτου από το Πανθεσαλλικό στάδιο επικρατώντας του Βόλου με 4-1 για την 5η αγωνιστική.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε μόνη στην κορυφή και περιμένει τα αποτελέσματα ΑΕΚ και Ολυμπιακού, ενώ το συγκρότημα του Χοακίν Γκόμεζ έκανε αξιόλογη εμφάνιση αλλά έπαιξε με 10 παίκτες από το 34΄.

Ο Βόλος έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ μόλις στο 3ο, όταν ο Άλτμαν κέρδισε πέναλτι από τον Καμαρά. Το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά ο Κοτάρσκι απέκρουσε, ενώ πριν απ΄ αυτό είχε γλιτώσει την ομάδα του και στις προσπάθειες των Κόντε, Γκλάβτσιτς.

Στο 23΄ καταλογίστηκε πέναλτι στην απέναντι εστία (του Φεράρι στον Ντεσπόντοφ) και ο Σβαμπ άνοιξε το σκορ, ενώ ο Αργεντινός μπακ καταδίκασε την ομάδα του, αφού εκτός από το πέναλτι την άφησε και με παίκτη λιγότερο στο 34΄, με δεύτερη κίτρινη.

Το φάουλ του Μουργκ στο 50΄ από πλάγια θέση κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι (ο Κόβατς ακούμπησε την μπάλα), αλλά ο ίδιος έγραψε το 2-0 στο 54΄.

Ο Μεντιέτα μείωσε με κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ στο 57΄ αλλά οι Θεσσαλονικείς δεν άργησαν να βρουν και τρίτο γκολ, όταν από λάθος πάσα του Γκλάβτσιτς ο Τισουντάλι βρήκε τον Τάισον που έγραψε το 3-1 στο 60΄, ενώ στο 89΄ από λάθος του Κόβατς ο Τσάλοφ σημείωσε το πρώτο τέρμα του στον ΠΑΟΚ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό