24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μια… ανάσα από την πρόκριση στους «16» η Ίντερ – Ασταμάτητος ο Άγιαξ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ιταλική ομάδα επικράτησε 2-0 της Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ οι Ολλανδοί έκαναν το 5 στα 5 στον τρίτο όμιλο

Μπορεί και να προκριθεί από σήμερα η Ίντερ στους «16» του Champions League, αν η Σέριφ δεν καταφέρει να επικρατήσει της Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία υποδέχεται σε λίγο. Η ουσία είναι πως η ιταλική χάρη σε δύο γκολ του Τζέκο επιβλήθηκε 2-0 της Σαχτάρ Ντόνετσκ, έφτασε τους 10 πόντους μετά από 5 αγωνιστικές στον 4ο όμιλο και είναι μία… ανάσα από την πρόκριση.

Η ιταλική ομάδα τα βρήκε σκούρα στην πρώτη ώρα του αγώνα στο Μιλάνο από τους Ουκρανούς, όμως ο Βόσνιος στράικερ μέσα σε 6 λεπτά απλοποίησε την κατάσταση, καθώς σκόραρε στο 61′ και στο 67′.

Η Σαχτάρ είναι ουραγός στον όμιλο με ένα βαθμό. Η Ίντερ πέρασε στην πρώτη θέση, αλλά έχει ένα ματς περισσότερο από την Ρεάλ των 9 βαθμών, αλλά την Σέριφ των 6 πόντων.

Εξάλλου, ο Άγιαξ συνέχισε το… βιολί του, παρότι βρέθηκε να χάνει στην έδρα της Μπεσίκτας από το 22′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκεζάλ. Με τον Χάλερ να σκοράρει στο 54′ και στο 69′ οι Ολλανδοί ανέτρεψαν το σκορ σε 2-1 και έφτασαν στην πέμπτη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες στον τρίτο όμιλο και φυσικά είναι πρώτοι.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό