16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μια… ανάσα από την Αθήνα 3 εντυπωσιακές παραλίες της Πελοποννήσου

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε δύο ωρίτσες από την πρωτεύουσα μπορεί κάποιος να βρεθεί σε ένα… εξωτικό περιβάλλον

Την ευκαιρία να βρεθεί κανείς σε εντυπωσιακές παραλίες χωρίς να φάει πολλές ώρες στο αυτοκίνητο έχει ο κάθε Αθηναίος ή ο τουρίστας που ζει στην πρωτεύουσα, καθώς υπάρχουν 3 εντυπωσιακές παραλίες στην Πελοπόννησο, που βρίσκονται μια… ανάσα μακριά του.

Ελληνικές παραλίες που θυμίζουν νησί και όμως είναι στην Πελοπόννησο και μπορείς να βρεθείς εκεί μόνο με το αυτοκίνητο. Κορινθία και Αργολίδα μπορούν να σου προσφέρουν αξέχαστες στιγμές ακόμη και για μονοήμερη εκδρομή. Μπορείς να το πάρεις απόφαση ακόμη και τελευταία στιγμή και να βρεθείς σε ελληνικές παραλίες με κρυστάλλινα νερά, άμμο ή βοτσαλάκι, ανάλογα με τα γούστα σου. Όπου κι αν επιλέξεις να πας, το σίγουρο είναι ότι θα γεμίσεις μπαταρίες και θα περάσεις καλά.

Εμείς βρήκαμε και σου προτείνουμε τρεις από τις αγαπημένες μας επιλογές στην Πελοπόννησο…

ΑρβανιτιάΣίγουρα την έχεις ακούσει μιας και αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες στο Ναύπλιο. Πρόκειται για μια μικρής έκτασης παραλία. Σε αυτά τα περίπου 200 μέτρα θα συναντήσεις μοναδική ομορφιά. Τα νερά της παραλίας είναι πεντακάθαρα και μάλιστα βραβευμένα με Γαλάζια Σημαία. Οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι η επίσκεψή σου στην Αρβανιτιά δε θα είναι μόνο μία το καλοκαίρι. Το σίγουρο είναι ότι για βρεις πού θα βάλεις την ομπρέλα και την ψάθα σου θα πρέπει να είσαι εκεί από νωρίς καθώς η φήμη της παραλίας είναι μεγάλη, πειργράφεται στο Exploring Greece TV.

Είναι επίσης μια από τις ελληνικές παραλίες που έχουν το προνόμιο να είναι κοντά στην Αθήνα άρα να επιλέγονται συχνά από τους κατοίκους της πρωτεύουσας. Για να δεις πού ακριβώς βρίσκεται μπορείς να συμβουλευτείς τους χάρτες της Google.

 Βουτιές στη Μυλοκοπή

Γαλαζοπράσινα νερά και πανέμορφο τοπίο τόσο κοντά στην Αθήνα είναι ένας συνδυασμός που δεν πρέπει να χάσεις. Όλα αυτά στην παραλία Μυλοκοπή που όχι άδικα κερδίζει τις εντυπώσεις στην Πελοπόννησο. Και φυσικά αποτελεί μια αγαπημένη και ιδανική επιλογή για μονοήμερη κοντά στην Αθήνα και για μπάνιο χωρίς να χρειαστεί να κάνεις πολλά χιλιόμετρα.

Η Μυλοκοπή δεν είναι πολύ μεγάλη παραλία αλλά θα γίνει μια από τις αγαπημένες σου στην Πελοπόννησο και ταυτόχρονα κοντά στην Αθήνα. Εντόπισέ την στο χάρτη στο νομό Κορινθίας και ετοίμασε την επόμενη απόδρασή σου εκεί.

Καραθώνας

Κοντινή, φημισμένη και με πεντακάθαρα νερά. Μια από τις ελληνικές παραλίες που επιλέγεις ξανά και ξανά για τις βουτιές σου. Μια παραλία της Πελοποννήσου κοντά στην Αθήνα, μόλις δυο βήματα από το Ναύπλιο, που επιλέγουν όλοι οι τύποι ταξιδιωτών και όχι άδικα. Μπορείς να βρεις μια ήρεμη γωνιά να αράξεις με την ψάθα και την ομπρέλα σου αλλά και να ανεβάσεις αδρεναλίνη αν το θες.

Κι αυτό γιατί σε αυτή την παραλία με την ψιλή άμμο, μπορείς να κάνεις διάφορα θαλάσσια σπορ και να απολαύσεις λίγο κοσμοπολίτικο αέρα. Δες πού είναι με τη βοήθεια των χαρτών της Google και οργανώσου.

Οι διακοπές στην Πελοπόννησο ενδείκνυνται ακόμα και για ολιγοήμερες αποδράσεις, καθώς πολλές από αυτές είναι κοντά και δεν χρειάζεται πολύ χρόνος για να βρεθείς εκεί…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό