29 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Μη χάνεις στιγμή. Φτιάξε αυτά τα πήλινα πιατάκια μόνη σου

Ειδήσεις Ελλάδα

Αλήθεια, εσύ κοιμάσαι φορώντας τα κοσμήματά σου; Αν, ναι τότε ήρθε η στιγμή ν’ αλλάξεις συνήθειες. Οι ειδικοί συστήνουν να πέφτουμε στο κρεβάτι μόνο με ό,τι μας κάνει να νιώθουμε ήρεμα και «αποτοξινωτικά». Αυτό σημαίνει πως πρέπει ν΄αποβάλουμε από πάνω μας όλα όσα δεν χρειαζόμαστε και τα κοσμήματα είναι μερικά από αυτά.

Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και αλυσίδες μπορεί να μας δημιουργήσουν τραυματισμούς, κάτι που κατά συνέπεια θα μας οδηγήσει σ΄έναν δυσάρεστο ύπνο, διαταράσσοντας την ηρεμία και την ξεκούρασή μας.

Αν θέλεις λοιπόν να αποκτήσεις έναν ιδανικό χώρο όπου θα μπορείς ν΄αποθηκεύεις τα κοσμήματά σου λίγο πριν πέσεις στο κρεβάτι, τι θα ‘λεγες να δημιουργήσεις μόνη σου αυτή την ιδανική «φωλιά»;

Ένα κομμάτι πηλός και ένα φύλλο μπορεί να σε κάνει να δεις με άλλο μάτι τα υπέροχα εκείνα διακοσμητικά αντικείμενα που χαζεύεις στα μαγαζιά και που συνεχώς αναβάλλεις την αγορά τους γιατί απλώς «φαίνονται πολύ ακριβά τη δεδομένη στιγμή για το πορτοφόλι σου».

Κι αν προσθέσεις ακριλικά χρώματα για να το τελειοποιήσεις, τότε το πήλινο αξεσουάρ σου αυτόματα θα αναβαθμιστεί και μπορεί -χωρίς αμφιβολία- να πωληθεί αδρά (στις φίλες σου!) ως το πιο unique κομμάτι της συλλογής σου!

Μια δοκιμή θα σε πείσει. Εξάλλου τι καλύτερο μπορείς να κάνεις αν δεν μπορείς να «παίξεις» με την φαντασία σου;

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό