15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Μηχανή» των γκολ η Ισπανία, διέλυσε 7-0 τη Κόστα Ρίκα

Ειδήσεις Ελλάδα

Κυριαρχική, κυνική και απόλυτα σοβαρή η Ισπανία νίκησε εύκολα την Κόστα Ρίκα με 7-0 για τον πέμπτο όμιλο και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ του Κατάρ. Το σύνολο του Λουίς Ενρίκε ήταν εντυπωσιακό και μετέτρεψε το παιχνίδι σε ένα μοναδικό φεστιβάλ γκολ.

Aπό την αρχή του παιχνιδιού οι «φούριας ρόχας» έδειξαν ότι δεν αστειεύονται, έχοντας πάρει το μάθημα από τα παθήματα της Αργεντινής και της Γερμανίας. Οι Ίβηρες πέτυχαν τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, δεν επέτρεψαν στη Κόστα Ρίκα ούτε ένα σουτ και… καθάρισαν την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Στο 11′ ο Ντάνι Όλμο άνοιξε το σκορ μετά από ωραία ενέργεια και ψύχραιμο πλασέ από κοντά. Ο Ασένσιο στο 21′ μετά από ασίστ του Άλμπα έκανε το 2-0 και το τρίτο γκολ σημείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Φεράν Τόρες στο 31′.

Η ισπανική ομάδα συνέχισε με το πόδι στο… γκάζι και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Φεράν Τόρες στο 54′ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 4-0 ενώ ο Γκάβι στο 74′ με ωραίο σουτ στη κίνηση σημείωσε το 5-0. Ο Σολέρ στο 90′ και ο Μοράτα στο 90′ +2′ με σουτ εντός περιοχής διαμόρφωσαν το τελικό 7-0.

Η βαθμολογία: Ισπανία 3, Ιαπωνία 3, Γερμανία 0, Κόστα Ρίκα 0

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό