29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Μητσοτάκης στο TikTok: «Έκανα το τρία στα τρία

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα, Δευτέρα (20/5) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον πρωθυπουργό να προχωρά σε νέα ανάρτηση στο TikTok όπου… αυτοτρολάρεται για την επιτυχία που έχει στις προβλέψεις.

Ειδικότερα,μετά τα συγχαρητήρια που έδωσε στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, σε μία τυχαία συνάντηση που είχαν σε κεντρικό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε βίντεο στο TikTok όπου… αποθεώνει τον εαυτό του καθώς είχε «τρία στα τρία» στις προβλέψεις του.

«Θα το πάρετε το πρωτάθλημα ρε παιδιά αφού το προέβλεψα» ανέφερε χαρακτηριστικά στο βίντεο, απαντώντας σε σχόλιο οπαδού του ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο ζήτημα της οπαδικής βίας, για το οποίο φαίνεται πως αποδίδουν τα τελευταία μέτρα της κυβέρνησης, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό.

«Το πρόβλημα της οπαδικής βίας οδεύει προς το τέλος του»

Όπως σημείωσε, «να πάμε όμως τώρα στα λίγο πιο σοβαρά. Εγώ χαίρομαι ιδιαίτερα διότι φαίνεται ότι τα μέτρα τα οποία πήραμε, δύσκολα μέτρα, φαίνεται να αποδίδουν. Μπορούμε να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι το πρόβλημα της οπαδικής βίας οδεύει πια προς το τέλος του.

Του χρόνου θα χρειαστεί να χτίσουμε πάνω στις πολύ θετικές εξελίξεις των τελευταίων μηνών έτσι ώστε πια να γίνουμε Ευρώπη και στο ποδόσφαιρο. Με τις οικογένειες με τα παιδιά να μπορούν να πηγαίνουν και να μην αισθάνονται ανά πάσα στιγμή ότι μπορεί να κινδυνεύσει η σωματική τους ακεραιότητα».

Όσον αφορά την κατακλείδα του βίντεο, ο πρωθυπουργός φρόντισε να κλείσει την ανάρτησή του με χιούμορ, όπως συνηθίζει. Έτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να ανακοινώσει πως από εδώ και πέρα σταματάει να κάνει προβλέψεις για να μην… προκαλεί την τύχη του.

«Αλλά επειδή ξέρω πότε πρέπει να σταματάω και να μην προκαλώ την τύχη μου, δεν κάνω καμία άλλη πρόβλεψη από εδώ και στο εξής» είπε στο βίντεο ενώ στους… πανηγυρισμούς που ακολούθησαν, απάντησε: «Σιγά μωρέ τι είπα;».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό