29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Μητσοτάκης: Προς νέο πρόγραμμα «Σπίτι Μου» με 2 δισ. – Και για ζευγάρια 40-50 ετών

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο πρόγραμμα «Σπίτι Μου», το οποίο όπως είπε ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη διακαναλική συνέντευξη ενόψει των ευρωεκλογών, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Η κυβέρνηση έχει πρόθεση να υλοποιήσει ένα νέο πρόγραμμα «Σπίτι Μου» με πολύ μεγαλύτερους πόρους, ύψους δυο δισεκατομμυρίων ευρώ. Για να το κάνουμε αυτό πρέπει να ολοκληρώσουμε μια διαπραγμάτευση με την Κομισιόν. Θέλουμε να διευρύνουμε την περίμετρο, να πάμε σε ζευγάρια από 40 έως 50 έτη που είχαν αποκλειστεί από το προηγούμενο πρόγραμμα», ανέφερε σχετικά.

«Δεν είμαι έτοιμος να εξαγγείλω κάτι οριστικό γιατί βρίσκεται σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση, είμαι όμως συγκρατημένα αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε το στόχο μας και θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα νέο πρόγραμμα με πολύ περισσότερους ωφελούμενους», είπε ακόμη.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός την περασμένη εβδομάδα σε τηλεοπτική του συνέντευξη είχε προαναγγείλει τα σχέδια της κυβέρνησης για επέκταση του προγραμματος «Σπίτι Μου», ενώ στις αρχές της χρονιάς είχε συναντηθεί με ένα ζευγάρι που ωφελήθηκε από το εν λόγω πρόγραμμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό