24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μητσοτάκης: Ο λαός θα αποφασίσει τον πρωθυπουργό στην πρώτη κάλπη

Ειδήσεις Ελλάδα

«Θα το πω απλά: Ψηφίζεις Νέα Δημοκρατία για να έχεις Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό» ανέφερε ο πρωθυπουργός από τη Λαμία, κατά την πρώτη του προεκλογική ομιλία, μετα το δυστύχημα στα Τέμπη, σχολιάζοντας τα όσα αναφέρονται τις τελευταίες μέρες σχετικά με την πιθανότητα κυβέρνησης συνεργασίας χωρίς να είναι πρωθυπουργός ο αρχηγός του πρώτου κόμματος.

«Ο άγνωστος Χ πρωθυπουργός; Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα»

«Όσοι μιλούν για κυβερνήσεις συνεργασίας, παραπέμπουν σε παραλυσία» είπε για να συνεχίσει: «Τι σημαίνει αυτός ο άγνωστος Χ πρωθυπουργός που θα ηγηθεί την επόμενη ημέρα; Ότι οι πολίτες θα ψηφίσουν στα τυφλά; Δηλαδή άλλον να θέλουν και άλλος να τους προκύψει;; Λυπάμαι, αλλά αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα» συμπλήρωσε.

«O Μάιος είναι κοντά και φέρνει μια νέα άνοιξη με το διπλό μήνυμα νίκης που θα στείλουν οι πολίτες»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ακόμη ότι ο Μάιος είναι κοντά και φέρνει μια νέα άνοιξη με το διπλό μήνυμα νίκης που θα στείλουν οι πολίτες. «Θα κερδίσουμε τις εκλογές για να τρέξει η Ελλάδα πιο γρήγορα μπροστά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Στον δρόμο προς την κάλπη θα αναμετρηθούμε με τους ίδιους θλιβερούς πρωταγωνιστές»

Ο πρωθυπουργός δεν παρέλειψε επίσης να εξαπολύσει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη μη διαγραφή του Παύλου Πολάκη αλλά και τη συμμετοχή του καταδικασμένου Νίκου Παππά στα ψηφοδέλτια του κόμματος. «Στον δρόμο προς την κάλπη θα αναμετρηθούμε με τους ίδιους θλιβερούς πρωταγωνιστές» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Χάσαμε τη μάχη του ΟΣΕ – Θα κερδίσουμε τον πόλεμο με το παρελθόν

Για την τραγωδία στα Τέμπη επεσήμανε πως είναι περίοδος αναστοχασμού και ανασυγκρότησης. «Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε εγώ είμαι εκείνος που θα πει πως φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από μένα», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην τηλεδιοίκηση που έπρεπε να είναι έτοιμη από το 2016, σημείωσε ότι δεν έγινε και παραδέχθηκε ότι ηττήθηκε η μεταρρυθμιστική απόπειρα της ΝΔ για τον ΟΣΕ. «Χάσαμε αυτή τη μάχη, αλλά θα επιμείνουμε πιο δυναμικά στον πόλεμο με το παρελθόν», υπογράμμισε. Όσο για τους διαλόγους, τις βάρδιες κ.λπ., είπε ότι θα τα βρει η Δικαιοσύνη.

Τη συμφωνία αλήθειας που υπογράψαμε το 2019 την τηρήσαμε

Δεν χρειάζεται να σκεφτείτε τι θα συνέβαινε στην πατρίδα αν όλα αυτά συνέβαιναν σε άλλους. Τη συμφωνία αλήθειας που υπογράψαμε το 2019 την τηρήσαμε. Θυμάμαι όταν είχα μιλήσει στη Λαμία το 2019. Οι κεντρικές δεσμεύσεις ήταν ότι θα μειώσουμε φόρους και θα αυξήσουμε δουλειές και επενδύσεις στηρίζοντας τους πιο ευάλωτους, ότι θα φέρουμε ανάπτυξη στην οικονομία, ότι θα ενώσουμε διχασμένη κοινωνία και θα ξανακάνουμε την πατρίδα γεωπολιτικά ισχυρή. Για αυτά είχα δεσμευτεί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό