31.4 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Μητσοτάκης: Από τον… καναπέ θα δει το Ολυμπιακός

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του Sport24 και τον Παντελή Βλαχόπουλο έδωσε την είδηση: Ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έπαιζε βόλεϊ στα Χανιά – μία εντελώς άγνωστη πτυχή της προσωπικής ζωής του εμβληματικού πολιτικού. 

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε «μεγάλη επιτυχία» το γεγονός ότι δυο ελληνικές ομάδας βρίσκονται στο Final Four  του Βερολίνου – και μάλιστα αποκάλυψε πως εάν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός βρεθούν στον τελικό θα προσπαθήσει και ο ίδιος να πάει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο αγώνα. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γνωστός ερυθρόλευκος, μίλησε για τον Ολυμπιακό και τον τελικό του  Conference League κάτι που, όπως είπε, του θυμίζει το 2004 και το έπος της Εθνικής Ομάδας στα γήπεδα της Πορτογαλίας. Τον αγώνα πάντως θα τον δει σε μία μεγάλη τηλεόραση μαζί με φίλους και όχι από τις κερκίδες του Opap Arena. «Ο Ολυμπιακός έχει το μομέντουμ και έναν εξαιρετικό προπονητή» είπε ο Πρωθυπουργός. 

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για κάποιους από τους μεγάλους πρωταγωνιστές των ελληνικών γηπέδων, τον Νίκο Αναστόπουλο – τον «ορισμό του γκολτζή» – και τον Δημήτρη Σαραβάκο, «τον μεγάλο παιχταρά».

Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού 

Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού 

Ο Πρωθυπουργός μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τον οποίο χαρακτήρισε «καταπληκτικό αθλητή και μετρημένο άνθρωπο», είπε πως μεγάλωσε βλέποντας τον «καλύτερο», τον Μάικλ Τζόρνταν, τον άνθρωπο που εκτόξευσε σε άλλη διάσταση το ΝΒΑ αλλά δε δίστασε να τον συγκρίνει με τον Λεμπρόν, που ευθέως συναγωνίζεται τη μαγική φανέλα με το νούμερο 23 των Chicago Bulls. 

Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού
«Δεν έχω καμία πρόθεση να αποσυρθώ σύντομα» 

Και πότε φεύγει ένας πολιτικός; Όταν είναι στην κορυφή όπως ο Μάικλ Τζόρνταν: «Και ναι και όχι» λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

«Δύο τρόποι υπάρχουν να φύγεις ή θα το επιλέξεις εσύ, είτε θα το επιλέξουν οι πολίτες. Πιστεύω ότι υπάρχουν ουκ ολίγα παραδείγματα πολιτικών που παρέμειναν στην πολική πολύ παραπάνω απ’ ό,τι θα έπρεπε. Ούτε εγώ ξέρω για πόσο ακόμα θα είμαι στην πολιτική δεν έχω καμία πρόθεση όμως να αποσυρθώ σύντομα αλλά ξέρω ότι θα υπάρχει και μία ζωή μετά την πολιτική» απάντησε ο Πρωθυπουργός. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό