24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Μητέρα 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ: Δεν θέλω να πληρώσουν αλλά να πονέσουν

Ειδήσεις Ελλάδα

Συγκλονίζουν οι γονείς του άτυχου Γιάννη, ο 19χρονος που έχασε άδικα τη ζωή του στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική πριν από λίγες εβδομάδες.

Η μητέρα του νεαρού παιδιού λύγισε μπροστά στην κάμερα και φορώντας μια μαύρη μπλούζα με τη φωτογραφία του παιδιού της είπε στο Mega «Το οφείλω στην οικογένειά μου. Εγώ δεν θέλω να πληρώσει κανένας, θέλω να πονέσουν όλοι που είναι πολύ πιο δύσκολο. 10 άτομα έκαναν κουμάντο τον Γιάννη, 10 άτομα τον σκότωσαν γιατί ένας δεν μπορούσε. Εγώ τι άλλο να πω; Αυτό που είδα εγώ, δεν μπορώ να θρηνήσω το παιδί γιατί έχω μια ταινία μπροστά στα μάτια μου. Αυτό που μου έριξαν στα πόδια. Δεν μπορεί τόσο μεγάλο παιδί, ψηλό και εύσωμο, 100 κιλά παιδί, να το έριξαν κάτω, έτσι. Δεν γίνεται να τον σακάτεψαν έτσι. Γυρνούσε εκείνο το μηχάνημα και τα παιδιά δεν τα έβλεπα από τη φόρα. Πήγαινε πολύ γρήγορα και δεν φαίνονταν, δεν μπορούσα να ξεχωρίσω πού είναι».

Σχετικά με το εάν ζήτησε από τον χειριστή του παιχνιδιού να σταματήσει το μηχάνημα η ίδια ανέφερε «Εγώ στην αρχή δεν είδα πόσο γρήγορα πήγαινε γιατί μόλις είχε σταματήσει και κατέβαιναν άλλα παιδάκια. Τα παιδιά μου ήθελαν να ανέβουν αν και δεν τους άφησα αλλά τέλος πάντων μπήκαν. Όταν ξεκίνησε, ξεκίνησε ομαλά. Έχω ξαναπάει σε λούνα παρκ και έχω δει πώς είναι. Άρχισε να τρέχει υπερβολικά και σηκώνω τα χέρια γιατί κρατούσα τον μικρότερο γιο μου στα χέρια μου. Τον αφήνω και φωνάζω στον χειριστή “Τι κάνεις; Κόψε!” και μου σηκώνει εκείνος το χέρι σα να μου λέει “Άστα, καλά είναι. Δεν πειράζει”. Αυτός τα είδε μαγκάκια εκεί πάνω και σου λέει “Τώρα θα τα περιποιηθώ”. Αυτή την αίσθηση είχα και δεν το χαμήλωνε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό