35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Μητέρα Τσιτσιπά: «Στέφανος και Μπαντόσα περνούν 24 ώρες την ημέρα μαζί»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επανενώθηκε με την Πάουλα Μπαντόσα πρόσφατα και η μητέρα του Έλληνα τενίστα σε τοποθέτησή της ισχυρίστηκε πως κανείς δεν ζήτησε την έγκρισή της, ενώ χαρακτήρισε την Ισπανία ως άτομο με χαμηλή αυτοπεποίθηση.

Σε αυτές τις δηλώσεις ο Στέφανος Τσιτσιπάς τέθηκε κατηγορηματικά αντίθετος on camera και «άδειασε» τη μητέρα του, η οποία το πρωί της Πέμπτης (13/06) μίλησε εκ νέου για την σχέση τους.

«Η Πάουλα είναι μαχήτρια στο court. Οι αθλητές μαθαίνουν πολλά για την αγωνιστικότητα, για το άθλημα, για το πως να είναι σκληροί την κρίσιμη στιγμή. Είναι ένα πράγμα να είσαι στο court και να κερδίζεις έναν αγώνα και είναι κάτι εντελώς διαφορετικό να είσαι εκτός court και να οργανώνεις τη ζωή σου.

Εκτός γηπέδου χρειάζονται όλοι υποστήριξη. Όχι μόνο η Πάουλα, όλοι. Είμαι βέβαιη για αυτό. Νομίζω ότι ξέρουν ο ένας τον άλλον πολύ καλά γιατί όταν είναι μαζί είναι συνέχεια μαζί. Περνούν 24 ώρες την ημέρα μαζί. Νομίζω ότι έχουν καταλάβει τις δυνατότητες ο ένας του άλλου και είμαι βέβαιη για τον Στέφανο.

Ξέρω ότι είναι ένας καλός άνθρωπος. Είμαι σίγουρη ότι ο Στέφανος είναι ερωτευμένος με την Πάουλα και έτσι είναι. Ρωτούν μερικές φορές τη συμβουλή μου. Είμαι η μαμά του Στέφανου, αλλά προστατεύω πάντα τα κορίτσια. Πάντα σε όλες τις σχέσεις των γιων μου. Τα κορίτσια είναι σημαντικά για εμένα στο βαθμό που νιώθουν καλά δίπλα στους γιους μου. Και ελπίζω να είναι σημαντικό και για εκείνες».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό