29.3 C
Athens
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

«Μην τους λες τα όνειρά σου, δείξ’ τα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κατέκτησε το 7ο αστέρι του και επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 13 χρόνια. Ο κόσμος του «τριφυλλιού» το πανηγύρισε δεόντως, με πλήθος οπαδών να υποδέχεται και να τους αποθεώνει αφενός στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και αφετέρου στο ΟΑΚΑ, σε μία καταπράσινη γιορτή.

Ο Κώστας Σλούκας αναδείχθηκε MVP του Final Four στο Βερολίνο και κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο της Euroleague για 4η φορά στην καριέρα του και την 3η με διαφορετική ομάδα. Ο Έλληνας διεθνής, όπως και ο Κέντρικ Ναν, ανέβασε μερικές φωτογραφίες από τις καλύτερες στιγμές στο Final Four.

Παράλληλα, συνόδευσε αυτήν την δημοσίευση με τα 7 αστέρια που έχει πλέον στη φανέλα του ο Παναθηναϊκός AKTOR, ενώ έγραψε στη λεζάντα: «Μην τους λες τα όνειρά σου, δείξ’ τα». Ο Κώστας Σλούκας έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών των «πρασίνων» καθ’ όλη τη διάρκεια των πανηγυρισμών σε Final Four, αεροδρόμιο και ΟΑΚΑ. 

Επιπλέον, η κερκίδα τραγουδούσε διαρκώς και το καινούργιο σύνθημα που έβγαλε για εκείνον, το οποίο λέει χαρακτηριστικά: «το κάναμε κι αυτό, το κάναμε κι αυτό, το 7ο σηκώσαμε με Σλούκα αρχηγό». Ο Παναθηναϊκός AKTOR στρέφει την προσοχή του στο 1ο παιχνίδι των ημιτελικών απέναντι στον Άρη, την Παρασκευή το βράδυ (31/05, 20:00) στο ΟΑΚΑ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό