15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε, κάποιοι έχουν αδυναμία να καταλάβουν»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Να την πει φίλε μου την άποψη, όχι παραποίηση, όχι στοχοποίηση»

Ο Άρης Πορτοσάλτε τοποθετήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ μετά τα σχόλια που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για τον ίδιο.

Ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για «πολλή παραποίηση» και παρατήρησε: «μην τα περνάμε από το σουρωτήρι μας και τα καταλαβαίνουμε όπως θέλουμε να τα καταλάβουμε ή έχουμε αδυναμία να τα καταλάβουμε».

Χωρίς πάντως να αναφέρεται στο όνομα της Κατερίνας Καινούργιου, την οποία είχε τηλεφωνική επικοινωνία χθες, Δευτέρα, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια του Alpha, ο Άρης Πορτοσάλτε φάνηκε να τη «φωτογραφίζει.

Ο δημοσιογράφος ξεκίνησε λέγοντας πως «έχουμε πάρα πολλή βία, έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα. Είναι μια βία που εδράζεται στην παραποίηση».

«Επειδή μεγαλώνουμε και ζούμε σε έναν τόπο που η κουβέντα είναι πολύ εύκολη μπορούμε να λέμε ο ένας για τον άλλο, μπορώ να βάλω έναν κανόνα; Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε, μην τα περνάμε από το σουρωτήρι μας και τα καταλαβαίνουμε όπως θέλουμε να τα καταλάβουμε ή έχουμε αδυναμία να τα καταλάβουμε» συνέχισε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ τα «καρφιά» του.

«Το γεγονός ότι στην Ελλάδα βγαίνουμε πίσω στον διαγωνισμό Pisa στην κατανόηση κειμένου σημαίνει ότι ακούω κάτι και δεν καταλαβαίνω» συνέχισε ο Άρης Πορτοσάλτε

«Είναι έτσι όμως ή κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν;» διερωτήθηκε ο Δημήτρης Οικονόμου με τον Άρη Πορτοσάλτε να απαντά ότι υπάρχουν κάποιοι που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, είπε «υπάρχει παραποίηση, πάρα πολλή δεν θέλω να πω κάτι άλλο μένω σε αυτό».

«Καθένας έχει την άποψή του» συνέχισε ο Δημήτρης Οικονόμου με τον Άρη Πορτοσάλτε να κλείνει τη συζήτηση όσον αφορά την Κατερίνα Καινούργιου με τη φράση «να την πει φίλε μου, όχι παραποίηση, όχι στοχοποίηση. Κι αν ακόμα δεν θέλεις με πρόθεση να στοχοποιείς, όταν παραποιείς δίνεις το έναυσμα να στοχοποιήσεις».

 

Κατερίνα Καινούργιου: Δέχτηκα τηλεφωνικά επίπληξη από τον δημοσιογράφο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων για τα Τέμπη

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε χθες πως δέχτηκε επίπληξη από «δημοσιογράφο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων για τα Τέμπη». Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα» αν και δεν ανέφερε το όνομά του, «φωτογράφισε» τον Άρη Πορτοσάλτε ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο αρνητικών σχολίων με την πρόσφατη τοποθέτησή του για την τραγωδία των Τεμπών.

Συγκεκριμένα, ο Άρης Πορτοσάλτε είχε δηλώσει πως οι 57 θάνατοι της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη ήταν θυσίες, για να φτιάξει η Ελλάδα το σιδηροδρομικό της δίκτυο.

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα social media ανέφερε πως δέχθηκε τηλεφώνημα από τον εν λόγω δημοσιογράφο ο οποίος μεταξύ άλλων της επεσήμανε να μην ασχολείται με αυτά τα θέματα, ενώ μίλησε και άσχημα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Δέχτηκα τηλεφωνικά… επίπληξη από τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών, για την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπομπή. Με έντονο ύφος μου… συνέστησε να “μην ασχολούμαι εγώ με αυτά” ενώ μίλησε με αγένεια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, λέγοντας ότι “η ζωή δεν του τα έφερε όπως ήθελε”… Άραγε αυτός ο κύριος επέπληξε τηλεφωνικά μόνο εμένα ή επικοινώνησε και με άλλους συναδέλφους; Τροφή για σκέψη» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό