14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Μην με σκοτώσεις» τα τελευταία λόγια της δολοφονημένης 55χρονης

Ειδήσεις Ελλάδα

«Μην με σκοτώσεις» φαίνεται να ήταν τα τελευταία λόγια της άτυχης δολοφονημένης 55χρονης, πριν την άγρια δολοφονία, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας. 

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού, περίπου μισή ώρα πριν την δολοφονία, το πρώην ζευγάρι φέρεται να τσακωνόταν έντονα, ενώ ο ίδιος άκουσε την 55χρονη να ανασαίνει βαριά και να ψελλίζει στην μητρική της γλώσσα «μην με σκοτώσεις» λίγα λεπτά πριν χάσει την ζωή της.

Ο φερόμενος ως  δράστης πρώτα την γρονθοκόπησε, ενώ με την χρήση μαχαιριού φέρεται να την δολοφόνησε και γεμάτος με αίματα στα χέρια, τράπηκε σε φυγή.

Σημειώνεται πως η άτυχη γυναίκα διέμενε στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια, φροντίζοντας ηλικιωμένους, και οι δυο τους διατηρούσαν σχέση, ωστόσο το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, ο φερόμενος ως δολοφόνος της γυναίκας γινόταν συχνά βίαιος απέναντί της και οι τσακωμοί ήταν καθημερινό φαινόμενο.

Ανάστατη η γειτονιά 

Γείτονες μετά το σοκαριστικό έγκλημα βγήκαν στους δρόμους αναστατωμένοι από τη δολοφονία της 55χρονης, με την Ελληνική Αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του γυναικοκτόνου.

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, ανέφερε στο ThessToday.gr, πως ο φερόμενος δράστης πήδηξε από το μπαλκόνι ώστε να διαφύγει, γεμάτος με αίματα στα χέρια, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος κάλεσε την αστυνομία.

Νωρίτερα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κατέφθασε στο σημείο, ωστόσο διαπιστώθηκε ο θάνατος της γυναίκας από τη δολοφονική επίθεση.

 

πηγή ThessToday.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό