19.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μηνύματα του πολιτικού κόσμου για τον θάνατο Μπρατάκου

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ο Άγγελος Μπρατάκος υπηρέτησε με συνέπεια την παράταξη, από οποιαδήποτε θέση και επί σειρά πολλών ετών» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, για τον θάνατο του πρωην υπουργού και βουλευτή της ΝΔ.  Επίσης, εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.

Θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του Άγγελου Μπρατάκου εκφράζει στην οικογένειά του, και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Η Νέα Δημοκρατία έχασε σήμερα ένα μέρος της ιστορίας της. Ο Άγγελος Μπρατάκος υπηρέτησε την παράταξη και την πολιτική ζωή με ήθος και αφοσίωση» επισημαίνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Ο Άγγελος Μπρατάκος υπηρέτησε με συνέπεια την παράταξη, από οποιαδήποτε θέση και επί σειρά πολλών ετών. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.

— Nikos Dendias (@NikosDendias) August 10, 2021

«Ο Άγγελος Μπρατάκος υπήρξε στυλοβάτης της παράταξης» δήλωσε επίσης ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με αφορμή την απώλεια του Άγγελου Μπρατάκου, και συμπλήρωσε: «Φίλος, αγωνιστής, ιδεολόγος, μαχητής, πατριώτης. Υπερήφανος Έλληνας. Εκφράζω τη θλίψη μου στους οικείους του».

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό