27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Μηνυτήρια αναφορά Χαρδαλιά στον Άρειο Πάγο

Ειδήσεις Ελλάδα

Να διερευνηθούν σε βάθος πενταετίας όλες οι κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί και αφορούν στη διεύθυνση υγειονομικού ελέγχου ζητεί ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, στη μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε την Τρίτη στην εισαγγελία της Αθήνας, την οποία κοινοποίησε και στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

«Κοινοποιήσαμε τη μηνυτήρια αναφορά για διερεύνηση όλων καταγγελιών που έχουν υπάρξει στα αρχεία της περιφέρειας τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε τη διερεύνηση σε βάθος. Το απόστημα θα σπάσει. Να παρέμβει η δικαιοσύνη ώστε να τελειώσουμε για πάντα τα συστήματα εκείνα που πληγώνουν τον απλό πολίτη. Έχω εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες μου. Η συντριπτική πλειοψηφία είναι έντιμοι άνθρωποι.

Είμαι εδώ για να δώσω τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν πολίτες. Όλοι κατά καιρούς κάνουν αναφορές, αλλά κανένας δεν πήγε στον εισαγγελέα. Μιλάμε για την  τελευταία πενταετία. Δεν πρόκειται να κάνω καμιά έκπτωση.

Θα πρέπει να μάθουν όλοι να σέβονται και το τελευταίο ευρώ που πληρώνει ο φορολογούμενος πολίτης» δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, που ήδη «ξήλωσε» από τις θέσεις τους και τους 148 υπαλλήλους της διεύθυνσης υγειονομικού ελέγχου.

Περιφέρεια Αττικής: Αλλάζουν θέση και οι 148 υπάλληλοι της Διεύθυνσης Υγειονομικού Ελέγχου

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό