24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με Sebastien Loeb το EKO Acropolis Rally!

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε λιγότερο από ένα μήνα οι οπαδοί του World Rally Championship θα έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν εκτός από όλους του τακτικούς συμμετέχοντες και τον 9 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Sebastien Loeb με την Ford να επιβεβαιώνει την συμμετοχή του στον εθνικό μας αγώνα και να ανεβάζει τα πληρώματα της “Rally1” κατηγορίας στον αριθμό-ρεκόρ 13!

Για πρώτη φορά στη νέα εποχή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, η Ford θα κατεβάσει έξι υβριδικά Puma με τους Sebastien Loeb, Craig Breen, Adrien Fourmaux, Gus Greensmith, Pierre Louis-Loubet και Ιορδάνη Σερδερίδη. Η Toyota Gazoo Racing που ηγείται της φετινής κατάταξης θα εκπροσωπείται από τον νικητή του 2021, Kalle Rovanpera, τον Elfyn Evans και τον Esapekka Lappi ενώ ο Takamoto Katsuta θα βρίσκεται στα πηδάλια του τέταρτου GR Yaris και η Hyundai θα διεκδικήσει τη νίκη με τον νικητή του Secto Rally Finland, Ott Tanak, τον Thierry Neuville και τον Dani Sordo που αντικαθιστά τον Oliver Solberg.

Ακρόπολις δεν είναι όμως μονάχα η κορυφαία κατηγορία, οπότε αξίζει να αναφέρουμε ότι το φετινό Rally θα έχει 70 συμμετοχές συνολικά που θα εκπροσωπούν 31 διαφορετικές χώρες. Από όλα αυτά τα πληρώματα τα 35 αφορούν την WRC2 κατηγορία και από αυτά πάλι, τα 11  είναι ελληνικά. Μεταξύ τους ο Πρωταθλητής Ελλάδας του 2019 Γιώργος Κεχαγιάς, ο Λάμπρος Αθανασούλας, ο Μάνος Στεφανής, ο Πρωταθλητής Ελλάδας του 2021, Αλέξανδρος Τσουλόφτας, ο Παναγιώτης Ρουστέμης, ο Χρυσόστομος Καρέλλης, ο Βασίλης-Γιάννης Βελάνης, ο Θέμης Χαλκιάς, ο Διονύσης Σπανός, ο Γιώργος Αθανασόπουλος και ο Γιώργος Βασιλάκης. Το EKO Acropolis Rally θα ξεκινήσει με μία εντυπωσιακή Super Special Stage στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 8 Σεπτεμβρίου με τα εισιτήρια να είναι ήδη διαθέσιμα και να ξεκινούν από τα €10. Αναλυτικά οι χάρτες με τις ειδικές διαδρομές ανά ημέρα, βρίσκονται σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό