15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με NXT Vision και ηχεία Stereo

Ειδήσεις Ελλάδα

Με έμφαση στις τεχνολογίες που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την εμπειρία θέασης και χρήσης έρχεται το TCL Tab Max 10 4G με τιμή 299 ευρώ. Πρόκειται για ένα κομψό tablet με ποιοτικά υλικά κατασκευής και λεπτό σχεδιασμό με πάχος μόλις 7.65 χλστ και βάρος 465 γρ. που θα σε κάνει να το ξεχνάς ότι το κρατάς.

Η πλάτη του είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να μην συγκρατεί δαχτυλιές και να προσφέρει καλό κράτημα χωρίς να γλιστράει, χάρη σε αυτό το ματ τελείωμα. Η οθόνη του είναι τεχνολογίας LCD IPS και έχει ανάλυση Full HD. Εφαρμόζοντας τις επιλογές που δίνει η TCL με το NXT Vision η οθόνη ανταπεξέρχεται ιδανικά κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες θέασης βελτιώνοντας το τελικό αποτέλεσμα κάνοντας τα χρώματα πιο ζωντανά.

Με την έξυπνη προστασία των ματιών που μειώνει το τρεμόπαιγμα, αλλά και τη μείωση του μπλε φωτός σε συνδυασμό με τις αυτόματες ρυθμίσεις φωτεινότητας και τονικότητας αναβαθμίζεται η εμπειρία θέασης σε συνθήκες ημέρας ή χαμηλού φωτισμού.

Τα σχετικά μικρά bezel πάχους 8.3 χλστ. προδιαθέτουν για θετικά σχόλια και σε συνδυασμό με τα στερεοφωνικά ηχεία και την υποδοχή USB Type-C μέσω της οποίας φορτίζει γρήγορα η μπαταρία χωρητικότητας 8000 mah το πακέτο αποκτά ενδιαφέρον.

Στην καρδιά του TCL 10 TAB MAX 4G χτυπάει ο οκταπύρηνος επεξεργαστής MediaTek MT8788 με μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB ικανή να επεκταθεί με κάρτες μνήμης micro SD έως και 256GB. Εκτός από την κλασσική επιλογή ασύρματης σύνδεσης με το ίντερνετ, το WiFi, εδώ έχουμε και την έξτρα επιλογή για 4G με το ειδικό συρταράκι να δέχεται τις συγκεκριμένες κάρτες SIM.

Σε ότι αφορά τις κάμερες, έχουμε την βασική με 13 Megapixel, LED flash και δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD στην πλάτη του tablet και μια selfie μπροστά των 8 Megapixel. Ενσωματώνει δύο μικρόφωνα με τεχνολογία μείωσης θορύβου για να σας ακούν καλύτερα όταν πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις. Η επιλογή Kids Mode δίνει στους γονείς τον έλεγχο του tablet και στα παιδιά πρόσβαση μόνο σε περιεχόμενο και εφαρμογές που αυτοί θα αποφασίσουν δημιουργώντας ένα φιλικό και προστατευμένο περιβάλλον χρήσης για αυτά.

Το TCL 10 TAB MAX 4G τρέχει Android 10 με TCL U 1.0.5 και έρχεται με τιμή 299 ευρώ και τον γρήγορο φορτιστή 18W στη συσκευασία μαζί με το καλώδιο USB.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό