30.2 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Με Bet Builder και Special bets στα Σλοβακία – Ρουμανία και Ουκρανία

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα παιχνίδια Σλοβακία – Ρουμανία και Ουκρανία – Βέλγιο έχει συγκεντρώσει το Freetips247.com κι αναλύει όλα τα δεδομένα.

Την περασμένη αγωνιστική η Ουκρανία επικράτησε με 2-1 της Σλοβακίας με επική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και τα γκολ των Σαπαρένκο (54′) και Γιάρεμτσουκ (80′). Προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο οι Σλοβάκοι με τον Σραντζ (17΄) αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το αποτέλεσμα.

Από την άλλη, το Βέλγιο έκανε το καθήκον του μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Σλοβακία, νίκησε με 2-0 τη Ρουμανία στην Κολωνία και ο 5ος όμιλος του Euro 2024 πήρε… φωτιά ενόψει της 3ης (και τελευταίας) αγωνιστικής της 1ης φάσης της διοργάνωσης.

Στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους ματς σημειώθηκε G/G και γι’ αυτό θα το επιλέξουμε κι απόψε σε απόδοση 1.93.

Ένα ακόμα αξιοσημείωτο στατιστικό είναι το γεγονός ότι η Σλοβακία νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά εμείς θα ρισκάρουμε και θα πάμε με το να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 4.65.

Σλοβακία – Ρουμανία: Bet Builder

Για το Bet Builder θα πάμε με το G/G σε απόδοση 1.93, καθώς το εν λόγω σημείο έχει εμφανιστεί και στα τρία τελευταία μεταξύ τους ματς. Θα επιλέξουμε το Χ στο 2.40, καθώς η ιστορία των αναμετρήσεων μας οδηγεί σε αυτό το σημείο κι επιπλέον το Χ βολεύει και τις δύο ομάδες. Tέλος θα πάμε με το Over 0.5 γκολ της Σλοβακίας στο δεύτερο ημίχρονο στο 2.07, καθώς σε αυτό το χρονικό σημείο είναι κυρίως που χτυπάει.

Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες: Ναι (1.93)

Τελικό Αποτέλεσμα: Χ (2.40)

Σύνολο γκολ Σλοβακίας δεύτερο ημίχρονο: Over 0.5 (2.07)

Απόδοση Bet Builder: 6.20

Oυκρανία – Βέλγιο Προγνωστικά

Η Ουκρανία επικράτησε 2-1 της Σλοβακίας με ανατροπή και ζωντάνεψε τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Euro 2024. Από την άλλη, το Βέλγιο αν και δυσκολεύτηκε κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Ρουμανία, αλλά το έκανε στο τέλος με 2-0.

Για τη σημερινή αναμέτρηση λόγω του ότι στους τελευταίους 4 αγώνες της Ουκρανίας, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις), θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.78.

Επειδή το Βέλγιο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει την ώρα του ματς το σκορ 1-1 σε απόδοση 2.42.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

26 Ιουνίου 2024 12:37

Ουκρανία – Βέλγιο: Bet Builder

Για το Bet Builder θα πάμε με το Over 2.5 στο 1.78 καθώς στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της Ουκρανίας, είδαμε να μπαίνουν περισσότερα από 2.5 τέρματα. Επιπλέον, θα ρισκάρουμε και θα πάμε με το Χ στο 3.90, καθώς έως τώρα οι Βέλγοι δεν μας έχουν δείξει ότι διαθέτουν μια ομάδα, η οποία μπορεί να καθαρίσει με σιγουριά την πρόκριση. Τέλος, θα κρατήσουμε να μοιράσει ασίστ ο Κέβιν Ντε Μπρόινε σε απόδοση 2.82, καθώς έως τώρα ο Βέλγος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, είναι ο απόλυτος συνδετικός κρίκος μεταξύ άμυνας κι επίθεσης των “κόκκινων διαβόλων”.

Συνολικά Γκολ: Over 2.5 (1.78)

Τελικό Αποτέλεσμα: Χ (3.90)

Να μοιράσει ασίστ: Κ. Ντε Μπρόινε

Απόδοση Bet Builder: 32.00

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό