23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με 22 αγώνες το καλαντάρι του 2021

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τον αγώνα της Τουρκίας να κάνει την επανεμφάνισή του και συνολικά με 22 και όχι 23 γκραν πρι, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, θα ολοκληρωθεί το εφετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formuλα 1.

Ήδη έχουν ματαιωθεί τέσσερις αγώνες και σε συνδυασμό με τις οδηγίες για τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς, η διοργανώτρια αρχή μείωσε τους αγώνες σε 22 από 23 που αρχικά είχαν προγραμμαστιστεί, επαναφέροντας τον αγώνα της Τουρκίας, ενώ όλα δείχνουν ότι θα προσθέσει και αυτόν στο Κατάρ τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Το τροποποιημένο πρόγραμμα για το δεύτερο μισό της τρέχουσας περιόδου συμφωνήθηκε μεταξύ της F1 και των ομάδων στο πλαίσιο του βελγικού γκραν πρι του Σπα, και περιλαμβάνει τις αλλαγές που επέφερε η ματαίωση των αγώνων της Ιαπωνίας, της  Σιγκαπούρης της Αυστραλίας και του Καναδά.

Το υπόλοιο πρόγραμμα της Formula 1 για το 2021: 

29 Αυγούστου – GP Βελγίου5 Σεπτεμβρίου- GP Ολλανδίας12 Σεπτεμβρίου – GP Ιταλίας26 Σεπτεμβρίου – GP Ρωσίας10 Οκτωβρίου – GP Τουρκίας24 Οκτωβρίου – GP ΗΠΑ (Τέξας)7 Νοεμβρίου – GP Μεξικού14 Νοεμβρίου – GP Βραζιλίας21 Νοεμβρίου – Επίκειται ανακοίνωση5 Δεκεμβρίου – GP Σαουδικής Αραβίας12 Δεκεμβρίου – GP Άμπου Ντάμπι

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό