23.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Με 120Hz OLED LTPO panel της Samsung στα Pro μοντέλα

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί η Apple να μην πρόλαβε πέρυσι λόγω της πανδημίας να χρησιμοποιήσει OLED panels υψηλού ρυθμού ανανέωσης εικόνας στη σειρά iPhone 12, αλλά φέτος θεωρείται δεδομένο ότι αυτό θα είναι ένα από τα σημαντικότερα νέα χαρακτηριστικά των Pro μοντέλων της σειράς iPhone 13 που αναμένεται ότι θα παρουσιαστούν κατά το Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με την κορεάτικη ιστοσελίδα TheElec, η Samsung Electro-Mechanics έχει αναλάβει την εργολαβία για να παρέχει στην Apple περίπου 110 εκατομμύρια οθόνες OLED για την παραγωγή των iPhone 12 και των επόμενης γενιάς iPhone 13, με τις LG και BOE να καλύπτουν και αυτές ένα μικρό ποσοστό των αναγκών της Apple. Η Samsung, ωστόσο, θα αναλάβει αποκλειστικά την παροχή OLED LTPO panels 120Hz για τα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max, ενώ τα “απλά” iPhone 13 δεν θα προσφέρουν τόσο υψηλό ρυθμό ανανέωσης εικόνας.

Επιπλέον, η Apple λέγεται ότι θα χρησιμοποιήσει και τις ηλεκτρονικές πλακέτες RFPCB (Rigid Flexible Printed Circuit Boards) της Samsung στα μοντέλα Pro, οι οποίες προσφέρουν το πλεονέκτημα να είναι ταυτόχρονα πολύ ανθεκτικές και εύκαμπτες ανοίγοντας τον δρόμο για το περίφημο αναδιπλούμενο iPhone (κυκλοφορούν φήμες για λανσάρισμα το 2023).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό