31.1 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Με όλα της τα αστέρια στην προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΘΑΝΟΣ ΦΕΡΩΝΑΣ
04.06.2024 | 12:40

AP PHOTO/HIRO KOMAE

Η Εθνική Γερμανίας ανακοίνωσε τους 16 παίκτες που κλήθηκαν για να συμμετάσχουν στην προετοιμασία της ομάδας εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Η Εθνική Γερμανίας στρέφει το βλέμμα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, καθώς ανακοίνωσε τους 16 παίκτες που καλούνται να συμμετάσχουν στην προετοιμασία για το μεγάλο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού.

Η ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ (θα αποχωρήσει μετά το τέλος της διοργάνωσης) θα ξεκινήσει την προετοιμασία της στις 30 Ιουνίου στο Μόναχο. Οι Γερμανοί ως πρωταθλητές κόσμου έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο Ολυμπιακό Τουρνουά, όπου έχουν τοποθετηθεί στο Group B μαζί με Γαλλία και Γερμανία.

Σε αυτή βρίσκονται όλα τα μεγάλα ονόματα του γερμανικού μπάσκετ, όπως ο Ντένις Σρούντερ, ο Φραντς και ο Μόριτς Βάγκνερ, αλλά και αθλητές που κάνουν μεγάλη καριέρα στα ευρωπαϊκά παρκέ.

Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν: Άιζακ Μπόνγκα, Όσκαρ Ντα Σίλβα, Νιλς Γκίφαϊ, Τζούστους Όλατς, Ντέιβιντ Κράμερ, Λέον Κράτζερ, Μάοντο Λο, Αντρέας Ομπστ, Λούις Ολίντι, Ντένις Σρούντερ, Ντάνιελ Τάις, Γιοχάνες Φόγκτμαν, Γιοχάνες Τίμαν, Φραντς Βάγκνερ, Μόριτς Βάγκνερ, Νικ Βάιλερ-Μπαμπ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό