23.7 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Με όλα τα «όπλα» της η Ισπανία στην ενδεκάδα για την πρόκριση – Χωρίς Βιρτς η Γερμανία στην επίθεση

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ισπανία αντιμετωπίζουν τους οικοδεσπότες του Euro 2024, τους Γερμανούς, με «φόντο» το εισιτήριο των ημιτελικών (19:00, ΕΡΤ1). Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αποφάσισε να ξεκινήσει χωρίς τον Βιρτς στα άκρα της επίθεσης, ενώ ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε δεν έκανε καμία αλλαγή και θα έχει όλους τους πρωτοκλασάτους παίκτες του στο βασικό σχήμα. 

Ο Ουνάι Σιμόν θα ξεκινήσει για τους «φούριος ρόχας» στο τέρμα. Η αμυντική τετράδα που επέλεξε ο Ντε Λα Φουέντε, είναι ο Ντάνι Καρβαχάλ, ο Αϊμερίκ Λαπόρτ, ο Ρόμπιν Λε Νορμάντ και ο Μαρκ Κουκουρέγια. Στον νευραλγικό χώρο του κέντρου, η τριάδα των Ρόδρι, Πέδρι και Φαμπιάν Ρουίθ θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναμέτρηση, όπως και τα «φτερά» της Ισπανίας, ο Νίκο Γουίλιαμς και ο Λαμίν Γιαμάλ. Στην θέση του φορ, επιλέχθηκε ο αρχηγός της ομάδας, ο Άλβαρο Μοράτα. 

Με μία μεγάλη «έκπληξη» θα παρατάξει την Γερμανία ο Νάγκελσμαν στην επίθεση. Αρχικά, ο Μάνουελ Νόιερ θα υπερασπιστεί την εστία της «μάνσαφτ». Στην άμυνα, ο Γιόσουα Κίμιχ με τον Ντάβιντ Ράουμ με τους Τζόναθαν Τα και τον Αντόνιο Ρίντιγκερ στα στόπερ. Οι Εμρέ Τσαν και Τόνι Κρόος επιλέχθηκαν στα χαφ και θα έχουν μπροστά τους σε θέση επιθετικού μέσου τον Ιλκάι Γκιντογκάν. Οι Τζαμάλ Μουσιάλα και Λερόι Σανέ θα πλαισιώνουν τον Κάι Χάβερτς που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:Ισπανία (Λουίς Ντε Λα Φουέντε): Σιμόν, Καρβαχάλ, Λαπόρτ, Λε Νορμάντ, Κουκουρέγια, Ρουίθ, Ρόδρι, Πέδρι, Γουίλιαμς, Γιαμάλ, Μοράτα. Γερμανία (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Κίμιχ, Τα, Ρίντιγκερ, Ράουμ, Κρόος, Τσαν, Γκιντογκάν, Μουσιάλα, Σανέ, Χάβερτς. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό