27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Με Όζι Όζμπορν και Betano το φοβερό VIDEO για τη νέα φανέλα της Άστον Βίλα

Ειδήσεις Ελλάδα

Μέσα από ένα επικό VIDEO υπό τους ήχους των Black Sabbath και τον θρυλικό Όζι Όζμπορν σε πρωταγωνιστικό ρόλο, η Άστον Βίλα παρουσίασε τη νέα της φανέλα με βασικό χορηγό το Betano.

Η Άστον Βίλα με την έλευση του Ουνάι Έμερι έχει αλλάξει επίπεδο και πλέον συγκαταλέγεται στις μεγάλες δυνάμεις του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο.

Η Άστον Βίλα την Τετάρτη (23/07) λάνσαρε τη νέα της εμφάνισή της με βασικό χορηγό το Betano μέσα από ένα επικό VIDEO, στο οποίο πρωταγωνιστεί ένας από τους πιο γνωστούς φιλάθλους της ομάδας, ο θρυλικός Όζι Όζμπορν.

Ο τραγουδιστής του heavy metal συγκροτήματος, Black Sabbath, ανοίγει το VIDEO, καθ’ όλη τη διάρκεια του οποίου παίζει το τραγούδι “The Paranoid”, με μόνη εξαίρεση μερικά δευτερόλεπτα που ηχεί ο iconic ύμνος του Champions League, διοργάνωση στην οποία θα συμμετάσχει μετά από 42 χρόνια ο σύλλογος του Μπέρμιγχαμ.

Παράλληλα, σε πρώτο πλάνο υπάρχει και ο κεντρικός χορηγός της Άστον Βίλα, που δεν είναι άλλος από το διεθνές premium brand της Kaizen Gaming, Betano.

Θυμίζουμε, ότι η ομάδα του Νησιού και η η Kaizen Gaming, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες GameTech στον κόσμο, ανακοίνωσαν τον περασμένο Απρίλιο την έναρξη διετούς χορηγικής συνεργασίας.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας με την Άστον Βίλα έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης εισόδου του Betano στη βρετανική αγορά, μια από τις μεγαλύτερες αγορές διαδικτυακού στοιχηματισμού στον κόσμο, σε συνεργασία με τη BVGroup και λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του Betano ως επίσημου παγκόσμιου χορηγού του UEFA EURO 2024™ και του CONMEBOL Copa America 2024.

Πρόκειται για ένα ορόσημο, καθώς είναι η πρώτη χορηγική συμφωνία που συνάπτει η Kaizen Gaming με μία ομάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, της αγγλικής Premier League.

Η Aston Villa αποτελεί έναν από τους ιστορικότερους συλλόγους του αγγλικού ποδοσφαίρου. Έχει ιδρυθεί το 1874 και έχει στεφθεί εφτά φορές πρωταθλήτρια Αγγλίας και εφτά φορές Κυπελλούχος Αγγλίας. Παράλληλα, έχει κατακτήσει το Κύπελλο Πρωταθλητριών το 1982, πράγμα που την καθιστά μία από τις μόλις έξι αγγλικές ομάδες, που έχουν στεφθεί ποτέ πρωταθλήτριες Ευρώπης.

Λίγα λόγια για την Kaizen Gaming

H Kaizen Gaming αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες GameTech διεθνώς. Με επίκεντρο την Τεχνολογία και τον ‘Ανθρωπο έχει ως στόχο τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της, προκειμένου να παρέχει στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο την καλύτερη και την πιο αξιόπιστη εμπειρία διαδικτυακού παιχνιδιού.

Έχοντας ξεκινήσει το 2012, η εταιρεία σήμερα λειτουργεί το brand Stoiximan σε Ελλάδα και Κύπρο ενώ έχει ισχυρή παρουσία με το brand Betano σε αγορές της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής, έχοντας πρόσφατα εισέλθει στην Αφρική και τη Βόρεια Αμερική με λανσαρίσματα στη Νιγηρία και το Οντάριο. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερα από 2.500 άτομα σε όλο τον κόσμο.

Η Kaizen Gaming έχει αναγνωριστεί ως κορυφαίος παίκτης στην παγκόσμια βιομηχανία αθλητικών στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών, έχοντας λάβει πολλά βραβεία του κλάδου. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τα πέντε τρόπαια σε μία μόνο χρονιά στα EGR Operator Awards 2023, που αποτελεί ακόμα μία παγκόσμια πρωτιά.

Για περισσότερες πληροφορίες: Kaizen Gaming

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό