24.3 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Με υπογραφή Λαουτάρο Μαρτίνεζ η νίκη της Ίντερ επί της Ουντινέζε με 3-2 []

Ειδήσεις Ελλάδα

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Ουντινέζε, αλλά η Ίντερ αποδείχθηκε πως είναι πιο αποφασιστική. Οι «Νερατζούρι» επικράτησαν 3-2 επί των «Φριουλάνι», οι οποίοι φιλοξένησαν την ομάδα από το Μιλάνο στο «Bluenergy Stadium – Stadio Friuli», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα εκπληκτικά γρήγορο γκολ, καθώς μόλις στο 1ο λεπτό είχαν ανοίξει το σκορ για λογαριασμό τους. Ωστόσο, η Ουντινέζε απάντησε στο 35′, φέρνοντας το ματς στα ίσια, κάτι το οποίο δεν… κράτησε για πολύ όμως. Στο 45+3′, ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ έκανε το 2-1, «καθαρίζοντας» το ματς από το πρώτο κι’ όλας ημίχρονο, ενώ έβαλε την υπογραφή του και στο δεύτερο.

Η Ίντερ μπήκε με το… δεξί, πιο αντιδραστική από την σκληρή Ουντινέζε

Μόλις στο 1ο λεπτό, η Ίντερ απέδειξε τον πόθο της να τελειώσει γρήγορα την δουλειά, παρά το γεγονός πως η Ουντινέζε διανύει μία πολύ δυναμική αρχή στο ιταλικό πρωτάθλημα. Με το… καλημέρα, ο Νταβίντε Φρατέζι αποδείχθηκε ψύχραιμος στη τετ-α-τετ φάση με τον φιλοξενούμενο τερματοφύλακας, καθώς τον νίκησε για το 1-0.

Στο 35′ όμως, ο Κριστιάν Καμπασέλ έφερε το παιχνίδι στα… ίσια. Συγκεκριμένα, ο 33χρονος αμυντικός σκόραρε με μία εξαιρετικά δύσκολη κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στην κάτω αριστερή γωνία για το 1-1. Ωστόσο, ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ ανέλαβε να βάλει τους γηπεδούχους ξανά μπροστά στο σκορ. Στο 45+3′, ο Αργεντινός εκμεταλλεύτηκε την έξοχη πάσα του Φεντερίκο Ντιμάρκο και έκανε το 2-1 πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Με την υπογραφή του… Λαουτάρο Μαρτίνεζ

Η νίκη έμοιαζε μονόδρομος για την οικοδέσποινα ομάδα, η οποία μπορεί να ήταν μπροστά στο σκορ, αλλά ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ θέλησε να «καθαρίσει» την δουλειά μια και καλή. Έτσι, στο 48′, ο επιθετικός των «Νερατζούρι» έστειλε τη μπάλα στην αριστερή πλευράς της εστίας της Ουντινέζε, διαμορφώνοντας το σκορ σε 3-1. Το γκολ του γοήτρου για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 84ο λεπτό, από τον Λορέντζο Λούκα, για το τελικό 3-2.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ουντινέζε: Οκόγε, Καμπαζέλ, Μπιγόλ, Τουρέ, Εχιζίμπουε, Λόβριτς, Κάρλστρομ, Ζαράγκα, Ζεμούρα, Τοβέν,ΝτέιβιςΊντερ: Σόμερ, Μπίσεκ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Φτατέζι, Τσαλχάνογλου, Μικιταριάν, Ντι Μάρκο, Τουράμ, Λαουτάρο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό