Home Αθλητικά Με τρομερό Ντέιβις οι Λέικερς έκαναν το «break» στην έδρα των Γουόριορς

Με τρομερό Ντέιβις οι Λέικερς έκαναν το «break» στην έδρα των Γουόριορς

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από ένα «θρίλερ» και με πρωταγωνιστή τον Άντονι Ντέιβιτς, οι Λέικερς «έσπασαν» την έδρα των Γουόριορς, καθώς επικράτησαν με 117-112 στο Chase Center και έκαναν το 1-0 για τα ημιτελικά της Δύσης

Θρυλικό φινάλε επιφύλασε η πρώτη «μάχη» των Γουόριορς με τους Λέικερς, ή αλλιώς η συνάντηση του ΛεΜπρόν με τον Στεφ Κάρι. Το Λος Άντζελες, με πρωταγωνιστή τον Άντονι Ντέιβις, ήταν εκείνο που πήρε μία μεγάλη νίκη με 117-112 και έκανε το 1-0 στην έδρα του Γκόλντεν Στέιτ, με το δεύτερο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο Ντέβις έκανε double-double με 30 πόντους, 23 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ «διπλός» ήταν και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με 22 πόντους με 11 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Από 19 πόντους είχαν ο Ντένις Σρέντερ και ο Ντ’ Άντζελο Ράσελ, με τον δεύτερο να μοιράζει και 6 ασίστ.

Στον αντίποδα, εκείνος που ξεχώρισε για τους πρωταθλητές ήταν ο Στεφ Κάρι, ο οποίος είχε 6 τρίποντα σε 13 προσπάθειες και τελείωσε το παιχνίδι με 27 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Από τη μεριά του, ο Κλέι Τόμπσον (6/16 τρ.) πέτυχε 25 πόντους και μοίρασε 4 ασίστ. Ο Κέβον Λούνεϊ είχε 10 πόντους και 23(!) ριμπάουντ, ενώ ο Τζόρνταν Πουλ πρόσθεσε 21 πόντους και 6 ασίστ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version