31.7 C
Athens
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Με το «παιδί-θαύμα» η Τουρκία στην 11άδα απέναντι στην Αυστρία []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Αυστρία και η Τουρκία κοντράρονται στον τελευταίο αγώνα της φάσης των «16» του EURO 2024 (02/07, 22:00, ΕΡΤ1) για μία θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Δύο ομάδες που αρέσκονται να επιτίθονται κι ένα ζευγάρι που αναμένεται να μας προσφέρει γκολ και θέαμα.

Λίγο νωρίτερα, η Ολλανδία διέλυσε με 3-0 τη Ρουμανία και περιμένει τον νικητή του Αυστρία – Τουρκία στους «8» του EURO, με τον νικητή εκείνου του προημιτελικού να αντιμετωπίζει όποιον περάσει από το Αγγλία – Ελβετία στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Στην Τουρκία τα… προβλήματα ανάμεσα στο «παιδί-θαύμα» της Ρεάλ Μαδρίτης, Αρντά Γκιουλέρ και στον ομοσπονδιακό τεχνικό, Βιντσέντζο Μοντέλα ξεπεράστηκαν και ο 19χρονος έχει επανέλθει στα πλάνα του προπονητή του. Έτσι, όπως και στο τελευταίο ματς των ομίλων, είναι ξανά στην 11άδα.

Η Αυστρία του Ραλφ Ράγκνιγκ από την άλλη μεριά παρουσιάστηκε καταπληκτική απέναντι στην Ολλανδία στη νίκη με 3-2 για να τερματίσει στην 1η θέση του 4ου ομίλου. Ο Γερμανός τεχνικός έχει προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές ώστε να «φρεσκάρει» την ομάδα του, με τον Μάρκο Αρναούτοβιτς να αποτελεί τον μοναδικό φορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Αυστρία (Ρ. Ράγκνιγκ): Πεντζ, Εμουένε, Λίενχαρτ, Ντάνσο, Πος, Σάμπιτζερ, Σίβαλντ, Σμιντ, Μπαουμγκάρτνερ, Λάιμερ, Αρναούτοβιτς.Τουρκία (Β. Μοντέλα): Γκιουνόκ, Καντιόγλου, Ντεμιράλ, Μπαρντακτσί, Μιουλντούρ, Αϊχάν, Γιούκσεκ, Γιλντίζ, Κοκτσιού, Γιλμάζ, Γκιουλέρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό