21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Με το βλέμμα στο μέλλον η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Δύο πολύ σημαντικά σεμινάρια διοργάνωσε το Νοέμβριο η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, για το άθλημα της υπερπήδησης εμποδίων.

Στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας και στο πλαίσιο του προγράμματος Ολυμπιακής Προετοιμασίας ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΟΙ, Αντώνης Πετρής, πραγματοποίησε διήμερο σεμινάριο στους αθλητές των Εθνικών ομάδων, των κατηγοριών νέων ιππέων και ενηλίκων.

Το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Νοεμβρίου η ΕΟΙ και η ιππική εγκατάσταση MVA Stables διοργάνωσαν από κοινού σεμινάριο για τη νέα γενιά του αθλήματος, τους έφηβους και παίδες αθλητές, στο οποίο δίδαξε ο φημισμένος Σουηδός τεχνικός Σίλβε Σόντερστραντ.

Το επόμενο προπονητικό σεμινάριο για τους παίδες και έφηβους αθλητές θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Ιανουαρίου και θα ακολουθήσει ακόμη ένα, τον μήνα Μάρτιο.

Ακόμη, προγραμματίζονται πολλά σεμινάρια και το νέο έτος και σε άλλα ιππικά αθλήματα, όπως την Ιππική Δεξιοτεχνία και την Ιππική Αντοχή.

Σειρά θα πάρει αρχικά το άθλημα της Ιππικής Αντοχής, με την ΕΟΙ να έχει ήδη οργανώσει διετές πρόγραμμα σεμιναρίων για τα έτη 2023 και 2024 με τον κορυφαίο Τεχνικό Σύμβουλο Ιππικής Αντοχής, Μπράιαν Νταν και με κάλυψη μέρους του κόστους από το πρόγραμμα Αλληλεγγύης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιππασίας,

Τα πρώτα  σεμινάρια Ιππικής Αντοχής θα γίνουν τον ερχόμενο Απρίλιο και Αύγουστο. Αντίστοιχο πρόγραμμα σχεδιάζει η ΕΟΙ και για τους αθλητές των Εθνικών Ομάδων της Ιππικής Δεξιοτεχνίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό