12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Με το ένα… πόδι στον τελικό η Γιουνάιτεντ – Προβάδισμα για Βιγιαρεάλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αγγλική ομάδα διέσυρε τη Ρόμα με 6-2 στο Μάντσεστερ – Οι Ισπανοί επικράτησαν με 2-1 της Άρσεναλ

Ένα μεγάλο φαβορί ανέδειξαν οι δύο ημιτελικοί του Europa League, που έγιναν απόψε. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι με το ένα… πόδι στον τελικό, έπειτα από την μεγαλειώδη νίκη με 6-2 επί της Ρόμα στην Αγγλία. Αβαντάζ έχει και η Βιγιαρεάλ για την πρόκριση, καθώς νίκησε με 2-1 την Άρσεναλ στην Ισπανία, αν και η συγκεκριμένη ρεβάνς προμηνύεται αμφίρροπη, αφού θα γίνει στην Αγγλία.

Πολύ εντυπωσιασκό ματς με πανδαισία γκολ έγινε στο Όλντ Τράφορντ. Η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε 1-0 στο 9′ με τον Μπρούνο Φερνάντες, όμως η αντίδραση της Ρόμα ήταν γρήγορη. Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πελεγκρίνι ισοφάρισε στο 15′ και με τον Ντζέκο στο 33′ πήρε προβάδισμα με 2-1. Το β’ ημίχρονο ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακό με τους γηπεδούχους να πιέζουν και να παίρνουν ξανά το προβάδισμα.

Ο Καβάνι στο 48′ και στο 64′ έκανε το σκορ 3-2 για την Γιουνάιτεντ, που δεν σταμάτησε εκεί. Ο Ουρουγουανός κέρδισε πέναλτι από τον Σμόλινγκ και ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε το 4-2 στο 71′, καθώς ευστόχησε από τα 11 μέτρα, ενώ στο 75′ ο Πογκμπά με κεφαλιά σημείωσε το 5-2. Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 6-2 στο 86′ με σουτ του Γκρίνγουντ για τους κόκκινους.

Ενδιαφέρον ήταν και το άλλο παιχνίδι στην Ισπανία. Η Βιγιαρεάλ έδωσε γρήγορο ρυθμό πήρε προβάδισμα δύο γκολ στο πρώτο μισάωρο. Ο Τρινκέρος στο 5′ και ο Αλμπιόλ στο 29′ διαμόρφωσαν το 2-0, όμως η Άρσεναλ έδειξε σημάδια αντίδραση στο β’ ημίχρονο, παρότι έμεινε με 10 παίκτες από το 57′ με την αποβολή του Σεμπάγιος. Οι κανονιέρηγδες μείωσαν 2-1 στο 73′ με τον Πέπε, ο οποίος σκόραρε με πέναλτι.

Οι αριθμητικές ισορροπίες επανήλθαν στο Εστάδιο ντε Λα Κεράμικα στο 80′ μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Καπουέ της Βιγιαρεάλ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό