24.9 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Με τους βασικούς ο Ολυμπιακός στο Χαριλάου – Μέσα ο Βέλεθ αντί Μπράμπετς για Άρη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός, ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη, για να αντιμετωπίσει τον Άρη σε ένα ντέρμπι δίχως… αύριο και για τις δύο ομάδες για την 5η αγωνιστική της Super League (20:00, NovaSports Prime). Οι Πειραιώτες, θέλουν να συνεχίσουν αήττητοι, ενώ το σύνολο του Βαγγέλη Μάντζιου επιθυμούν την νίκη-ανάσα. Ο Μεντιλίμπαρ, επέλεξε τους «εκλεκτούς» του, όπως και ο Έλληνας τεχνικός για την κρίσιμη αναμέτρηση του Χαριλάου.

Ο Άρης, αποφάσισε να μην κάνει δραστικές; αλλαγές στην ενδεκάδα του. Ο Κουέστα θα είναι κάτω από τα γκολπόστ με τους Χούγκο Μάγιο, Μπράμπετς, Βέλεθ και Φριντέκ να είναι η τετράδα της άμυνας. Ο Μόντσου με τους Σιφουέντες και Ντιαντί, θα είναι στην μεσαία γραμμή των «κίτρινων». Στα άκρα, οι Σίστο και Μανού Γκαρθία, θα πλαισιώνουν τον Λορέν Μορόν.

Οι «ερυθρόλευκοι», με το… γνωστό τους σύστημα και το 4-2-3-1 θα παραταχθούν στην Θεσσαλονίκη. Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού, ενώ η τετράδα της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Ροντινέι, Ανδρέα Ντόη, Νταβίντ Κάρμο και Φρανσίσκο Ορτέγκα.

Στον νευραλγικό χώρο του κέντρου, ο Μεντιλίμπαρ επέλεξε τον Σαντιάγκο Έσε και τον Νταβίντ Γκαρθία, οι οποίοι θα έχουν μπροστά τους στην θέση «10» τον Τσικίνιο. Στα «φτερά», Κριστιάν Βέλντε και Ζέλσον Μαρτίνς, θα προσπαθήσουν να κάνουν την ζωή του μοναδικού προωθημένου, Αγιούμπ Ελ Κααμπί πιο… εύκολη.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Άρης (Βαγγέλης Μάντζιο;): Κουέστα, Μάγιο, Μπράμπετς, Βέλεθ, Φριντέκ, Σιφουέντες, Μόντσου, Ντιαντί, Μανού Γκαρθία, Σίστο, Μορόν.Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα, Γκαρθία, Έσε, Τσικίνιο, Βέλντε, Μάρτινς, Ελ Κααμπί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό