31.2 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Με τον μικρό Μέινου στην ενδεκάδα η Αγγλία – Έτοιμη η Σλοβακία για την «έκπληξη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Αγγλία αντιμετωπίζει την Σλοβακία για την φάση των «16» του Euro 2024 (19:00, ΕΡΤ1). Το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, θέλει μόνο την πρόκριση, ενώ το… αουτσάιντερ ψάχνει την μεγάλη έκπληξη. Ο Κόμπι Μέινου θα πάρει φανέλα βασικού για τα «λιοντάρια», ενώ χωρίς αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Ρουμανία θα παραταχθεί η ομάδα του Καλζόμα Φρανσέσκο. 

Με τον Πίκφορντ θα ξεκινήσει η ενδεκάδα της Αγγλίας, ενώ οι Γουόκερ, Στόουνς, Γκέχι και Τρίπιερ θα είναι η αμυντική τετράδα σε σύστημα 4-2-3-1. Στο κέντρο, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ επέλεξε τον Ράις και τον Μέινου, οι οποίοι θα έχουν μπροστά τους σαν επιθετικό χαφ τον Μπέλινγχαμ.

Στα «φτερά», ο πάντα αξιόπιστος Σάκα θα ξεκινήσει από δεξιά, ενώ από την άλλη μεριά θα βρίσκεται ο Φόντεν, ο οποίος γύρισε στην Αγγλία για σοβαρό λόγο και επέστρεψε άμεσα στην Γερμανία. Στην κορυφή της επίθεσης επιλέχθηκε ο αρχηγός της εθνικής, ο Κέιν. Αξίζει να αναφερθεί πως τα «λιοντάρια» δεν κάνουν προπόνηση μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και σε άλλα αθλήματα.

Ο Φρανσέσκο, θέλει να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση τους Άγγλους. Ο Ντουμπράβκα θα είναι κάτω από την εστία και στην τετράδα της άμυνας επιλέχθηκαν ο Χάνκο, ο Σκρίνιαρ, ο Βάβρο και ο Πέκαρικ. Στα χαφ και σε σύστημα 4-3-3, θα παραταχθούν ο Λομπότκα με τους Κούκα και Ντούντα, ενώ στην επίθεση, οι Σράντζ, Χαράσλιν και Στρέλετς θα προσπαθήσουν τα μέγιστα για την επίτευξη κάποιου γκολ για την Σλοβακία. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:Αγγλία (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Γκέχι, Τρίπιερ, Ράις, Μέινου, Μπέλινγχαμ, Σάκα, Φόντεν, Κέιν. Σλοβακία (Καλζόμα Φρανσέσκο): Ντουμπράβκα, Χάνκο, Βάβρο, Σκρίνιαρ, Πέκαρικ, Λομπότκα, Κούκα, Ντούντα, Σράντζ, Χαράσλιν, Στρέλετς. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό