22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με την «ψυχή στο στόμα» ο Ολυμπιακός «λύγισε» στην παράταση τον Παναιτωλικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι «ερυθρόλευκοι» προκρίθηκαν στους 4 της διοργάνωσης επικρατώντας 3-1 στην παράταση

Το εκτεταμένο rotation που έκανε ο Μαρτίνς στην εντεκάδα του Ολυμπιακού στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικού, παραλίγο να μην του βγει και οι «ερυθρόλευκοι» πήραν την πρόκριση στην ημιτελική φάση κυριολεκτικά με την «ψυχή στο στόμα».

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με αρκετούς παίκτες από την δεύτερη ομάδα (Τζολάκης, Κιτσος, Σουρλής, Φαντιγκά), παίκτες που είχαν καιρό να παίξουν (Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μπα, Βρουσάι, Ονιεκούρου) και τον Ελ Αραμπί, ενώ το ντεμπούτο τους έκαναν Καρβάλιο και Κανέ. Μάλιστα, από ασίστ του πρώτου άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης ο Φαντιγκά, στην δεύτερη μόλις εμφάνισή του στην εντεκάδα. Ο νεαρός νωρίτερα (3΄) είχε και σουτ στο δοκάρι. Ο Παναιτωλικός δεν φοβήθηκε τον αντίπαλό του και κυνήγησε το γκολ, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω στο γήπεδο.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο δεύτερο μέρος, με τον Μαρτίνς να περνάει στο παιχνίδι τον Μασούρα αντί του Φαντιγκά, με τον Έλληνα επιθετικό να δικαιώνει τον προπονητή του με τα δύο γκολ που πέτυχε στη συνέχεια. Ωστόσο, στο 85΄ ο Ολυμπιακός έζησε τον εφιάλτη του αποκλεισμού, όταν ο Καρέλης ισοφάρισε σε 1-1. Στο 87΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντουάρτε με 2η κίτρινη.

Ο Μασούρας όμως σκόραρε το 2ο λεπτό των καθυστερήσεων στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί, οι γηπεδούχοι πίεσαν ακόμη περισσότερο και δικαιώθηκαν στο 115΄ με τον Μασούρα να πετυχαίνει το γκολ της πρόκρισης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό