19.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Με τετραδιεύθυνση το Tesla Cybertruck

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Νοέμβριο του 2019 η Tesla σόκαρε τον κόσμο, καθώς παρουσίασε το Cybertruck, ένα pickup με ρηξικέλευθο, περίεργο και εντελώς φουτουριστικό σχεδιασμό. Παρότι έχουν περάσει 20 μήνες, δεν υπάρχει κάποιο ακριβές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα κυκλοφορήσει επίσημα το μοντέλο, αλλά αυτό δεν φαίνεται να επηρεάζει τους πελάτες της εταιρίας του Elon Musk, καθώς η Tesla έχει δεχτεί πάνω από ένα εκατομμύριο παραγγελίες για το Cybertruck, συνολικής αξίας 63 δισ. δολαρίων.
H παραγωγή του θα γίνεται στο Austin του Τέξας, εκεί που η Tesla κατασκευάζει το τέταρτο της εργοστάσιο της ΗΠΑ, και μαζί με το πολυαναμενόμενο Cybertruck, εκεί θα παράγεται το Tesla Semi και μέρος της παραγωγής του Model Y και του Model 3.1Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η παραγωγή του θα ξεκινήσει στα τέλη του τρέχοντος έτους, ώστε να κυκλοφορήσει αμέσως μετά, με την έκδοση παραγωγής να διαθέτει ένα χαρακτηριστικό το οποίο δεν είδαμε στο πρωτότυπο. Ο λόγος για σύστημα τετραδιεύθυνσης, ήτοι οι τροχοί του πίσω άξονα θα στρίβουν ανάλογα για να βελτιωθεί η ευελιξία και το μανουβράρισμα του ηλεκτρικού pickup.
Αυτό είναι απολύτως λογικό, αν σκεφτούμε ότι το μήκος του αγγίζει τα 5.885 χλστ., το πλάτος τα 2.027 χλστ., και το ύψος τα 1.905 χλστ. Ο Musk είπε, σε πρόσφατο tweet του, ότι ο σχεδιασμός του θα είναι πρακτικά απαράλλαχτος σε σχέση με το πρωτότυπο, με την έκδοση παραγωγής του Cybertruck να διαθέτει σώμα κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, με όλα τα πάνελ να έχουν πάχος 3 χιλιοστών, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα, αλλά αυτά δεν θα είναι μέσω βαφής του αμαξώματος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό