24.3 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Με… συνταγή Μανόλο στα playoffs

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ ξεκινάει απόψε στην Τούμπα την παρουσία της στα playoffs της Super League, με μοναδικό στόχο την κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε τον χρόνο που χρειαζόταν μέσα στην εβδομάδα, για να καθαρίσει το μυαλό των παικτών και να τους προετοιμάσει για τα συνεχόμενα ντέρμπι. Περιμένουμε από τον Ισπανό τεχνικό να επιστρέψει στην… γνωστή συντηρητική τακτική ενόψει των playoffs, θέλοντας να περιορίσει τα λάθη και αξιοποιώντας τις επιστροφές σημαντικών παικτών.

Άλλωστε, «σφιχτά» πήγε και στα μεγάλα ματς της κανονικής διάρκειας. Με αυτό ως οδηγό, θα κρατήσουμε το under 14,5 πόντους της ΑΕΚ σε απόδοση 1,85, περιμένοντας κλειστά παιχνίδια και αρκετά «Χ».

Κοιτώντας τα υπόλοιπα μακροχρόνια στοιχήματα των playoffs, το μάτι μας έπεσε στο head to head του «δικέφαλου» με τον ΠΑΟΚ. Η αγωνιστική εικόνα των δύο διαφέρει, με το σύνολο του Χιμένεθ να εκπέμπει μεγαλύτερη ασφάλεια συγκριτικά με τους Θεσσαλονικείς. Το στοιχείο αυτό, το έφερε και πιο ψηλά στο φινάλε της regular season. Στο 1.80 παίζει να τερματίσει η ΑΕΚ υψηλότερα από τον ΠΑΟΚ.Από εκεί και πέρα, στις προσφερόμενες αγορές, μπορεί κάποιος να βρει σε απόδοση 17.00 το σενάριο να μην ηττηθεί σε κανένα παιχνίδι η ΑΕΚ, ενώ στο 3.00 προσφέρεται η κατάληψη της 2ης θέσης.

21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!(21+ | Παίξε Υπεύθυνα)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό