21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Με προσδοκίες για μετάλλια η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι καλύτεροι αθλητές της «Γηραιάς Ηπείρου» δίνουν ραντεβού στο 25ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί το διάστημα 15-21 Αυγούστου στο Μόναχο. Βέβαια, για κάποιους εξ αυτών, η σεζόν δεν ολοκληρώνεται με τη λήξη του Ευρωπαϊκού, καθώς απομένουν στη συνέχεια τα υπόλοιπα μίτινγκ της σειράς Diamond League και ο τελικός της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί το διήμερο 7-8 Σεπτεμβρίου στη Ζυρίχη, όπου στους νικητές θα απονεμηθεί το τρόπαιο με το διαμάντι…

 Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του 2022 θα λάβει χώρα στο -χωρητικότητας 69.250 θεατών- «Ολιμπιαστάντιον» του Μονάχου, το οποίο είχε κατασκευαστεί για να είναι η βασική εγκατάσταση στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1972, ενώ «φιλοξένησε» και το 18ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου το 2002. Το εφετινό Ευρωπαϊκό στίβου εντάσσεται στο πλαίσιο της δεύτερης «έκδοσης» των European Championships, η οποία διεξάγεται το διάστημα 11-21 Αυγούστου στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας και περιλαμβάνει εννέα Ολυμπιακά αθλήματα: στίβος, μπιτς βόλεϊ, κάνοε σπριντ, ποδηλασία, γυμναστική, κωπηλασία, αθλητική αναρρίχηση, πινγκ πονγκ και τρίαθλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, λόγω της πανδημίας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τη ματαίωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου του 2020, το οποίο επρόκειτο να διεξαχθεί στο Παρίσι, το Μόναχο παίρνει τη… σκυτάλη της «φιλοξενίας» της διοργάνωσης από το Βερολίνο, όπου τελέστηκαν οι αγώνες του 2018.

Σύμφωνα με την τελική λίστα συμμετοχών που έδωσε στη δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου (EA), στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του 2022 θα λάβουν μέρος 1540 αθλητές από 48 χώρες, με τους 805 εξ αυτών να είναι άνδρες και τις 735 γυναίκες. Όλοι αυτοί θα διεκδικήσουν καλές επιδόσεις και μετάλλια στις επτά ημέρες που διαρκούν οι αγώνες στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι 40 αθλητές και αθλήτριες (25 γυναίκες και 15 άνδρες) που συνθέτουν την ελληνική αποστολή και οι οποίοι θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν εμφανίσεις ανάλογες με αυτές του 2018, οι οποίες χάρισαν στην Ελλάδα έξι μετάλλια στο Ευρωπαϊκό.

Στην αποστολή για το Μόναχο συμπεριλαμβάνονται τρεις από τους έξι αθλητές που κατέκτησαν μετάλλιο στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό ανοιχτού. Όπως είναι φυσικό, τις μεγαλύτερες ελπίδες για διάκριση συγκεντρώνει ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος είναι μάλιστα ο κάτοχος του τίτλου στο μήκος. Ο 24χρονος άλτης, ο οποίος έχασε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο του Όρεγκον για τέσσερα εκατοστά, θα επιδιώξει να… ρεφάρει κατακτώντας την «πρωτιά» στο Ευρωπαϊκό. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο διαθέτει τις προϋποθέσεις για να πετύχει το “repeat” σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς έχει την καλύτερη εφετινή επίδοση μεταξύ των αθλητών που θα μετάσχουν στο μήκος με 8,55 μέτρα, την οποία σημείωσε τον Μάρτιο, στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου του Βελιγραδίου.

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία έμεινε εκτός βάθρου στο Όρεγκον, θα μπει στη «μάχη» του επί κοντώ ως η κάτοχος των τελευταίων δύο τίτλων στο αγώνισμα, καθώς ήταν πρώτη τόσο το 2018 στο Βερολίνο, όσο και το 2016 στο Άμστερνταμ. Η «χρυσή» Ολυμπονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα με τις καλύτερες εφετινές επιδόσεις του αγωνίσματος, χάρη στο 4,70 που πέτυχε στο Παγκόσμιο. Την ίδια επίδοση έχουν σημειώσει η Λένε Ρέτζιους από τη Νορβηγία και η Γαλλίδα Μαργκό Σεβριέ, η Ιταλίδα Ρομπέρτα Μπρούνι έχει εφετινό ρεκόρ 4,71 μέτρα, ενώ πρώτη στη σχετική λίστα είναι η Τίνα Σουτέι από τη Σλοβενία με 4,80 μέτρα, το οποίο σημείωσε στον κλειστό στίβο. Πάντως, η 32χρονη Στεφανίδη… υποσχέθηκε μετά τον αγώνα στο Όρεγκον ότι θα είναι σε καλύτερη κατάσταση στο Ευρωπαϊκό, όταν έρχεται η αγωνιστική κορύφωση. Στο αγώνισμα θα μετάσχει -για δεύτερη φορά σε Ευρωπαϊκό ανδρών/γυναικών- και η Ελένη Πόλακ.

Στο μεταξύ, ο τρίτος αθλητής που κατέκτησε μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό του 2018, ο Δημήτρης Τσιάμης, θα επιδιώξει αρχικά να περάσει από τον προκριματικό του τριπλούν και στη συνέχεια να «κυνηγήσει» ένα άλμα που θα τον βάλει στη διεκδίκηση μιας θέσης στο βάθρο. Ο… αειθαλής άλτης, ο οποίος στις 12 Ιανουαρίου γιόρτασε τα 40ά γενέθλιά του, προετοιμάζεται για το έκτο Ευρωπαϊκό της καριέρας του κι επομένως διαδέτει την εμπειρία, αλλά και το κίνητρο να διεκδικήσει το δεύτερο μετάλλιο της καριέρας του σε μεγάλη διοργάνωση. Στο τριπλούν θα λάβουν επίσης μέρος ο Ανδρέας Πανταζής και ο Νίκος Ανδρικόπουλος.

Την ευκαιρία να πανηγυρίσει το πρώτο μετάλλιο της καριέρας της σε μεγάλη διοργάνωση έχει η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 35 χιλιόμετρα βάδην, αγώνισμα που κάνει… πρεμιέρα σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αντικαθιστώντας τα 50 χιλιόμετρα βάδην. Η 38χρονη πρωταθλήτρια, η οποία τερμάτισε όγδοη στα 20 χιλιόμετρα βάδην στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, προέρχεται από την πολύ καλή εμφάνισή της στο Παγκόσμιο του Όρεγκον, όπου τερμάτισε τέταρτη στα 35 χιλιόμετρα και σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με 2:41.58, με το οποίο κατέρριψε την προηγούμενη δική της κορυφαία επίδοση (2:47.48). Το γεγονός ότι τα μετάλλια στα 35 χιλιόμετρα στο Όρεγκον πήραν η Κίμπερλι Γκαρσία Λεόν από το Περού, η Πολωνή Καταρζίνα Ζντζιέμπλο, η οποία έχει δηλωθεί να μετάσχει στα 20 χιλιόμετρα βάδην στο Ευρωπαϊκό, και η Κινέζα Σιτζίε Κιεγιάνγκ χωρίς αμφιβολία «ανοίγει το δρόμο» για τα μετάλλια στην Ντρισμπιώτη, η οποία, σύμφωνα με τις λίστες συμμετοχής, θα λάβει μέρος και στα 20 χιλιόμετρα. Εκτός από την 38χρονη πρωταθλήτρια, στα 35 χιλιόμετρα βάδην θα μετάσχουν ακόμη η Κυριακή Φιλτισάκου και η Έφη Κουρκουτσάκη.

Τη δυνατότητα να κατακτήσει ένα μετάλλιο έχει η Ελίνα Τζένγκο στον ακοντισμό, καθώς το εφετινό και ατομικό ρεκόρ της 65,40 μέτρα από το μίτινγκ της Οστράβα είναι η καλύτερη επίδοση μεταξύ των αθλητριών που θα λάβουν μέρος στο αγώνισμα. Όμως, η νεαρή αθλήτρια, η οποία στις 2 Σεπτεμβρίου θα γιορτάσει τα 20ά γενέθλιά της, καλείται αρχικά να ξεπεράσει την απειρία της σε διοργανώσεις επιπέδου ανδρών/γυναικών, καθώς πέρυσι έλαβε μέρος σε Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό κάτω των 20 ετών…

Στο επί κοντώ των ανδρών, ο Εμμανουήλ Καραλής θα επιδιώξει να αφήσει πίσω του το πρόσφατο Παγκόσμιο, όπου έμεινε εκτός τελικού, και να «κυνηγήσει» τη διάκριση, μολονότι το χρυσό μετάλλιο είναι ουσιαστικά… «καπαρωμένο» από τον Σουηδό Μόντο Ντουπλάντις. Ο «Μανόλο» έχει εφετινό και ατομικό ρεκόρ 5,81 μέτρα, το οποίο πέτυχε το χειμώνα, στον κλειστό στίβο.

Τέλος, αρκετές ελπίδες πρόκρισης στον τελικό της σφυροβολίας συγκεντρώνουν οι Χρήστος Φραντζεσκάκης (ατομικό κι εφετινό ρεκόρ 78,15 μέτρα) και Μιχάλης Αναστασάκης (εφετινό 77,30 μέτρα), καθώς βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα με τις καλύτερες επιδόσεις των αθλητών που θα λάβουν μέρος στο αγώνισμα.

Αναλυτικά η ελληνική αποστολή για το Ευρωπαϊκό του Μονάχου:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ100 μ.: Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης)200 μ.: Άρτεμις Αναστασίου (ΠΑΟ)100 μ. εμπ.: Αναΐς Καραγιάννη (ΑΕΚ), Ελισάβετ Πεσιρίδου (ΑΟ Κάλλιστος)400 μ. εμπ. Δήμητρα Γναφάκη (ΠΑΟ)Ύψος: Τατιάνα Γκούσιν (ΓΣ Κηφισιάς)Επί κοντώ: Κατερίνα Στεφανίδη (ΑΟ Φιλοθέης), Ελένη Πόλακ (ΑΟ Μεγάρων)Μήκος: Βασιλική Χαϊτίδου (ΠΑΟΚ)Τριπλούν: Σπυριδούλα Καρύδη (ΑΟ Κάλλιστος)Δισκοβολία: Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου (ΓΣ Ηλιούπολης)Σφυροβολία: Σταματία Σκαρβέλη (ΓΣ Τρικάλων)Ακοντισμός: Ελίνα Τζένγκο (ΑΣ Κένταυρος)20χλμ.: Χριστίνα Παπαδοπούλου (ΠΓΣ)35χλμ. Βάδην: Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας), Κυριακή Φιλτισάκου (Ανατολή Νέας Ιωνίας), Έφη Κουρκουτσάκη (ΓΣ Ιλισός)4Χ100 μ.: Σπανουδάκη, Αναστασίου, Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας), Πεσιρίδου, Στέλλα Μιχαηλίδου (ΑΟ Ερμής), Αλάνα Μπερν (ΓΣ Ηλιούπολης), Δήμητρα Τσουκαλά (ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομ.)4Χ400 μ.: Ανδριάνα Φέρρα (ΟΣΦΠ), Δέσποινα Μουρτά (ΑΟ Ολυμπίας Πατρών), Γναφάκη, Κορίνα Πολίτη (ΓΣ Λευκάδας), Ευαγγελία Ζυγόρη (ΓΣ Γλυφάδας)

ΑΝΔΡΕΣ200 μ.: Παναγιώτης Τριβυζάς (ΠΑΟ)Ύψος: Αντώνης Μέρλος (ΠΑΟΚ)Επί κοντώ: Εμμανουήλ Καραλής (ΟΣΦΠ)Μήκος: Μίλτος Τεντόγλου (ΓΣ Κηφισιάς)Τριπλούν: Δημήτρης Τσιάμης (ΟΣΦΠ), Ανδρέας Πανταζής (ΑΟ Μεγάρων), Νίκος Ανδρικόπουλος (Αμεινίας Μεσογείων)Σφυροβολία: Χρήστος Φραντζεσκάκης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος), Μιχάλης Αναστασάκης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος)35χλμ. βάδην: Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ (ΑΟ Μυκόνου)4Χ100 μ.: Γιάννης Νυφαντόπουλος (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος), Τριβυζάς, Κώστας Ζήκος (ΓΕΑ Τρικάλων), Θοδωρής Βροντινός (ΠΑΟΚ), Σωτήρης Γκαραγκάνης (ΑΟ Κάλλιστος), Νίκος Παναγιωτόπουλος (Άθλος Κερατσινίου).

Η ελληνική παρουσία το 2018 στο ΒερολίνοΟι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στο 24ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου ανδρών-γυναικών του Βερολίνου συγκέντρωσαν έξι μετάλλια, ισοφαρίζοντας την καλύτερη «γαλανόλευκη» συγκομιδή από τη διοργάνωση του 2002 στο Μόναχο. Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος, η Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ και η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν. Επίσης, η Νικόλ Κυριακοπούλου ήταν δεύτερη στο επί κοντώ, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να πανηγυρίσει το «1-2» στο αγώνισμα, η Μαρία Μπελιμπασάκη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 400 μέτρα, ενώ ο Δημήτρης Τσιάμης πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν.

Οι θέσεις των Ελλήνων στη διοργάνωση:

ΑΝΔΡΕΣΜήκος: Μίλτος Τεντόγλου (ΓΕ Γρεβενών) 1ος, 8.25μΤριπλούν: Δημήτρης Τσιάμης (ΟΣΦΠ) 3ος, 16.78μΕπί κοντώ: Κώστας Φιλιππίδης (ΠΓΣ) 6ος, 5.75μΣφυροβολία: Μιχάλης Αναστασάκης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) 9ος, 73.33μΥψος: Κώστας Μπανιώτης (Ολυμπιάδα Κομοτηνής) 10ς, 2.19μΣφαιροβολία: Νικόλας Σκαρβέλης (ΓΣ Τρικάλων) 11ος, 20.11μ200: Λυκούργος Τσάκωνας (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) 11ος, 20.544Χ100μ: Λυκούργος Τσάκωνας, Γιάννης Νυφαντόπουλος, Πάνος Τριβυζάς, Μάκης Στεργιούλης (Παναξιακός) 11η, 39.49 110μ εμπόδια: Κώστας Δουβαλίδης (ΣΚΑ Δράμας) 14ος, 13.5620 χλμ βάδην: Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ (ΑΟ Μυκόνου) 15ος, 1:22:51100: Γιάννης Νυφαντόπουλος (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) 19ος, 10.44200μ: Παναγιώτης Τριβυζάς (ΟΣΦΠ) 22ος, 21.18 Μαραθώνιος: Κώστας Γκελαούζος (ΠΑΟ) 44ος, 2:22:24Μαραθώνιος: Παναγιώτης Καραΐσκος (ΠΓΣ) 50ος, 2:25:37Μαραθώνιος: Δήμος Μαγγίνας (ΑΟ Μυκόνου) 58ος, 2:44:57

ΓΥΝΑΙΚΕΣΤριπλούν: Βούλα Παπαχρήστου (ΑΕΚ) 1η, 14.60μΕπί κοντώ: Κατερίνα Στεφανίδη (ΑΟ Φιλοθέης) 1η, 4.85μΕπί κοντώ: Νικόλ Κυριακοπούλου (ΑΓΕΣ Κάμειρος) 2η, 4.80μ400μ: Μαρία Μπελιμπασάκη (Παναξιακός ΑΟ) 2η, 50.45 (Π.Ρ.Γ.)Δισκοβολία: Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου (ΓΣ Κερατέας) 10η, 57.34μ100μ εμπόδια: Ελισάβετ Πεσιρίδου (ΓΣ Κηφισιάς) 13η, 13.0020 χλμ Βάδην: Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (Φωκιανός Καρδίτσας) 13η, 1:32:164Χ400μ: Ειρήνη Βασιλείου, Δέσποινα Μουρτά, Αννα Βασιλείου, Ευαγγελία Ζυγόρη (ΓΣ Γλυφάδας) 13η, 3:34.69 4X100: Ελισάβετ Πεσιρίδου, Ραφαέλα Σπανουδάκη, Γρηγορία Κεραμιδά (ΑΣΣ Ηρακλής), Κορίνα Πολίτη (ΓΣ Χαϊδαρίου) 14η, 44.48Σφυροβολία: Σταματία Σκαρβέλη (ΓΣ Τρικάλων) 15η, 67.97μ100μ: Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης) 16η, 11.63400μ: Δέσποινα Μουρτά (Ολυμπιάδα Πάτρας) 21η, 52.96Ακοντισμός: Σοφία Υφαντίδου (ΜΕΑΣ Τρίτων) 22η, 52.26μΜήκος: Λίλη Αλεξούλη (Πελασγός Λάρισας) 23η, 6.21μ400μ: Ειρήνη Βασιλείου (ΓΕΗ) 26η, 53.37Μαραθώνιος: Γκλόρια Πριβιλέτζιο (ΓΣ Γλυφάδας) 26η, 2:38:39Μαραθώνιος: Ράνια Ρεμπούλη (ΑΓΕΣ Κάμειρος) 36η, 2:44:32Επί κοντώ: Ελένη Πόλακ (ΑΟ Μεγάρων) Άκυρη στον τελικό (3 ανεπιτυχείς στα 4.30μ)Μαραθώνιος: Σόνια Τσεκίνη (ΦΣ Αργους Ορεστικού) Δεν αγωνίστηκε

Οι νικητές/τριες το 2018 στο Βερολίνο

ΑΝΔΡΕΣ100 μέτρα: Ζαρνέλ Χιούζ (Μ. Βρετανία) 9.95200 μέτρα: Ραμίλ Γκουλίγεφ (Τουρκία) 19.76400 μέτρα: Μάθιου Χάτσον-Σμιθ (Μ. Βρετανία) 44.78800 μέτρα: Άνταμ Κζοτ (Πολωνία) 1:44.591.500 μέτρα: Γιάκομπ Ινγκέμπριγκτσεν (Νορβηγία) 3:38.105.000 μέτρα: Γιάκομπ Ινγκέμπριγκτσεν (Νορβηγία) 13:17.0610.000 μέτρα: Μορχάντ Αμντουνί (Γαλλία) 28:11.22110 μέτρα με εμπόδια: Πασκάλ Μαρτινό-Λαγκάρντ (Γαλλία) 13.17400 μέτρα με εμπόδια: Κάρστεν Βάρχολμ (Νορβηγία) 47.643.000 μέτρα στιπλ: Μαχιεντίν Μεκχισί (Γαλλία) 8:31.66Ύψος: Ματέους Πρζιμπίλκο (Γερμανία) 2,35 μέτραΕπί κοντώ: Μόντο Ντουπλάντις (Σουηδία) 6,05 μέτραΜήκος: Μίλτος Τεντόγλου (ΕΛΛΑΔΑ) 8,25 μέτραΤριπλούν: Νέλσον Έβορα (Πορτογαλία) 17,10 μέτραΣφαιροβολία: Μίχαλ Χάρατικ (Πολωνία) 21,72 μέτραΔισκοβολία: Άντριους Γκούτζιους (Λιθουανία) 68,46 μέτραΣφυροβολία: Βόιτσιεχ Νοβίτσκι (Πολωνία) 80,12 μέτραΑκοντισμός: Τόμας Ρέλερ (Γερμανία) 89,47 μέτραΜαραθώνιος: Κοέν Ναέρτ (Βέλγιο) 2:09:5120 χιλιόμετρα βάδην: Άλβαρο Μαρτίν (Ισπανία) 1:20:4250 χιλιόμετρα βάδην: Μάριαν Ζακαλνίτσκι (Ουκρανία) 3:46:32Δέκαθλο: Άρτουρ Αμπέλε (Γερμανία) 8431 βαθμοί4Χ100 μέτρα: Μ. Βρετανία 37.804Χ400 μέτρα: Βέλγιο 2:59.47

ΓΥΝΑΙΚΕΣ100 μέτρα: Ντίνα Άσερ-Σμιθ (Μ. Βρετανία) 10.85200 μέτρα: Ντίνα Άσερ-Σμιθ (Μ. Βρετανία) 21.89400 μέτρα: Γιουστίνα Σβιέτι-Ερσέτιτς (Πολωνία) 50.41800 μέτρα: Ναταλία Πριστσέπα (Ουκρανία) 2:00.381.500 μέτρα: Λόρα Μιούιρ (Μ. Βρετανία) 4:02.325.000 μέτρα: Σιφάν Χασάν (Ολλανδία) 14:46.1210.000 μέτρα: Λόνα Τσεμτάι Σαλπέτερ (Ισραήλ) 31:43.29100 μέτρα με εμπόδια: Ελβίρα Χέρμαν (Λευκορωσία) 12.67400 μέτρα με εμπόδια: Λέα Σπρούνγκερ (Ελβετία) 54.333.000 μέτρα στιπλ: Γκέζα Φελίτσιτας Κράουζε (Γερμανία) 9:19.80Ύψος: Μαρίγια Λασίτσκενε (Ρωσία) 2,00 μέτραΕπί κοντώ: Κατερίνα Στεφανίδη (ΕΛΛΑΔΑ) 4,85 μέτραΜήκος: Μαλάικα Μιχάμπο (Γερμανία) 6,75 μέτραΤριπλούν: Βούλα Παπαχρήστου (ΕΛΛΑΔΑ) 14,60 μέτραΣφαιροβολία: Παουλίνα Γκούμπα (Πολωνία) 19,33 μέτραΔισκοβολία: Σάντρα Πέρκοβιτς (Κροατία) 67,62 μέτραΣφυροβολία: Ανίτα Βλόνταρτσικ (Πολωνία) 78,94Ακοντισμός: Κριστίν Χούσονγκ (Γερμανία) 67,90 μέτραΜαραθώνιος: Βόλχα Μαζούρονακ (Λευκορωσία) 2:26:2220 χιλιόμετρα βάδην: Μαρία Πέρεθ (Ισπανία) 1:26:3650 χιλιόμετρα βάδην: Ινές Ενρίκες (Πορτογαλία) 4:09:21Έπταθλο: Ναφισάτου Τιάμ (Βέλγιο) 6816 βαθμοί4Χ100 μέτρα: Μ. Βρετανία 41.884Χ400 μέτρα: Πολωνία 3:26.59

: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό