25 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Με ποιον πέρασε η Jennifel Lopez τη 2η επέτειο γάμου; Άφαντος ο Affleck

Ειδήσεις Ελλάδα

Είναι μαζί τελικά ή όχι ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez; H χωριστή επέτειος γάμου πάντως δεν είναι και το πιο θετικό σημάδι.

Η αλήθεια είναι πως η σχέση της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck δεν έχει καταλάβει κανείς ποια είναι τελικά. Οι φήμες μετά τις χωριστές εμφανίσεις τους ή τη βέρα που δεν φορούσε ο ηθοποιός τους ήθελαν να ανακοινώνουν τον χωρισμό τους στις αρχές του Ιούλη.

Στα σενάρια που την θέλουν να παίρνει διαζύγιο η JLo απάντησε με τα αρχικά του Ben και πολλά νεύρα

Κι όμως, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, ενώ πριν από λίγες μέρες η Jennifer Lopez είχε ανεβάσει ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από μια καλοκαιρινή βόλτα της με την κόρη του Ben Affleck, τη Violet να κάθεται στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου της.

Η χωριστή δεύτερη επέτειο για Ben και Jennifer

Στις 16 Ιουλίου η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είχαν την δεύτερη επέτειο του γάμου τους.

Στις 8 Απριλίου του 2022 είχε ανακοινωθεί ο δεύτερος αρραβώνας τους (20 χρόνια μετά τον πρώτο) και στις 16 Ιουλίου την ίδια χρονιά το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Las Vegas. Μετά το γάμο, μάλιστα η Lopez είχε αλλάξει και επίσημα το ονοματεπώνυμο της σε Jennifer Lynn Affleck.

https://www.instagram.com/p/CgJJDMeqlxe/

Εν αντιθέσει, με την πρώτη επέτειο του γάμου της, αυτή τη φορά η Jennifer Lopez όχι μόνο δεν έκανε κάποια ανάρτηση αλλά πέρασε χωριστά από τον Ben Affleck την ιδιαίτερη αυτή μέρα.

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, απαθανάτισε την JLo στη θέση του συνοδηγού ενός vintage κάμπριο Mercedes-Benz, ενώ ο επί σειρά ετών μάνατζέρ της, Benny Medina, καθόταν πίσω από το τιμόνι.

Οι δυο τους έκαναν βόλτες στο Hamptons και με ποδήλατο, ενώ η Jennifer Lopez σίγουρα δεν έδειχνε ανέμελη.

O Βenny λατρεύει τη Lopez και την εκπροσωπεί πριν ακόμα γίνει η επανασύνδεση με τον Affleck.

https://www.instagram.com/p/CvsYb2-N-y4/

Παράδοξο είναι πως ο μάνατζερ έχει κρατήσει καρφιτσωμένη στο προφίλ του φωτογραφία της Jennifer με τον A-rod.

https://www.instagram.com/p/C8k29pqNFNF/

Την ίδια ώρα, ο Affleck κι εν μέσω όλης αυτής της κρίσης στον γάμο του, παρέμεινε στο Los Angeles για δουλειά. Ο 51χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εθεάθη να φορά ένα γκρι κοστούμι ενώ έφτανε στο γραφείο του την ίδια μέρα.

Η πρώτη επέτειος του γάμου τους

Για να καταλάβεις ότι σίγουρα κάτι συμβαίνει με το ζευγάρι και πως η χωριστή γιορτή της επετείου δεν ήταν αποτέλεσμα μόνο των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Affleck, αξίζει να σου θυμίσω πως η JLo στην πρώτη τους επέτειο είχε κάνει μια ανάρτηση τραγουδώντας ένα τραγούδι αφιερωμένο σε εκείνον, οι στίχοι του οποίου έλεγαν τα εξής:

«Πάντα ονειρευόμουν ότι θα έβρισκα κάποιον σαν εσένα. Πνιγόμαστε σε ανθοστολισμούς ορχιδέας, φορέματα και γλυκά, κι αν βρέχει, ναι; Αυτό είναι που ονειρευόμασταν; Είναι γεμάτο με οικογένειες και πράκτορες, κρατήσεις δωματίων, Ποιος προορισμός, τα ελικόπτερα, το γεγονός του αιώνα, εγκλωβισμένοι στο matrix. Τότε μου ψιθύρισες στο αυτί, είπες ας φύγουμε από εδώ. Μπορούμε να εξαφανιστούμε απόψε. Τι θα έλεγες για ένα μεταμεσονύχτιο ταξίδι στο Vegas, μόνο εγώ κι εσύ μωρό μου. Βάλε τα παιδιά στο πίσω κάθισμα της ροζ Cadillac και εμείς θα αλλάξουμε στο μπάνιο. Μεταμεσονύχτιο ταξίδι στο Vegas. Οι καρδιές μας να χτυπούν τρελά, θα περάσω να σε πάρω αργά, δεν χρειάζεται να περιμένουμε. Ναι, ας κάνουμε κάτι τρελό»

Πάντως, η Jennifer Lopez και ο Βen Affleck δεν έχουν εμφανιστεί δημόσια μαζί εδώ και ένα μήνα και σίγουρα η χωριστή επέτειος και η απουσία σχετικών αναρτήσεων και από τους δύο φανερώνει πως το πρόβλημα στη σχέση τους δεν έχει λυθεί.

Ben Affleck, left, and Jennifer Lopez arrive at the Los Angeles premiere of “The Mother,” Wednesday, May 10, 2023, at Westwood Regency Village Theatre. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)Invision

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό