24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Με Πελίστρι και Τετέ η 11άδα του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λανς [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη μάχη για την είσοδο στη League Phase του Conference League. Το «τριφύλλι» υποδέχεται τη Λανς (29/08, 21:00, Cosmote Sport 2HD), μετά την ήττα με 2-1 στο πρώτο ματς στη Γαλλία. Ο Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης, με τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Τετέ και Φακούντο Πελίστρι) να τον πλαισιώνουν.

Στη θέση «10» ο Τάσος Μπακασέτας, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να διατηρεί το 4-2-3-1. Ο Παναθηναϊκός έρχεται σε αυτό το ματς με μοναδικές απουσίες αυτές του Τζορτζ Μπάλντοκ και του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ. Ο Έλληνας διεθνής μπακ δεν έχει επανέλθει ακόμα στην απαραίτητη φυσική κατάσταση, ενώ ο Σουηδός φορ ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και τέθηκε εκτός αποστολής.

Από την άλλη μεριά, η Λανς μετράει δύο σημαντικές απουσίες στο κέντρο της άμυνας. Ο Φακούντο Μεντίνα είναι τιμωρημένος λόγω της κόκκινης κάρτας που είχε δεχθεί στο πρώτο παιχνίδι στη Γαλλία, ενώ ο Κέβιν Ντάνσο, που διαρκώς μάρκαρε 1vs1 τον Φώτη Ιωαννίδη, πήρε μεταγραφή στη Ρόμα έναντι 25 εκατ. ευρώ!

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Παναθηναϊκός (Ν. Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Μλαντένοβιτς, Γεντβάι, Ίνγκασον, Κώτσιρας, Αράο, Τσέριν, Πελίστρι, Μπακασέτας, Τετέ, Ιωαννίδης.Λανς (Γ. Στιλ): Σάμπα, Σαρ, Κουσάνοφ, Γκραντίτ, Ματσάδο, Ντιούφ, Τόμασον, Φρανκόφσκι, Περέιρα Ντα Κόστα, Σαΐντ, Σοτοκά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό