22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Με Παναγίδη και Οντουμπάτζο η προπόνηση ενόψει Παναθηναϊκού

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΡΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ
21.11.2023 | 16:37

Ο Παναγίδης σε παιχνίδι του Άρη τη σεζόν 2023-24
EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγίδης που ήταν εκ των σκόρερ της Εθνικής Ελπίδων στη νίκη επί της Πορτογαλίας επέστρεψε και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Σε φουλ ρυθμούς και ο Οντουμπάτζο.

Με δύο επιστροφές συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο Άκης Μάντζιος είδε τους Παναγίδη και Οντουμπάτζο να προπονούνται κανονικά.

Ο μεν πρώτος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων με τον ίδιο να είναι ο σκόρερ ενός εκ των δύο τερμάτων στη νίκη επί της Πορτογαλίας ενώ ο δεύτερος έβγαλε όλη την προπόνηση χωρίς πρόβλημα.

Φυσικά ο Έλληνας τεχνικός έχει ακόμα αρκετούς παίκτες που δεν υπολογίζει επειδή είναι τραυματίες αλλά και κάποιους διεθνείς που θα επιστρέψουν τις επόμενες μέρες.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Την προετοιμασία τους για την κυριακάτικη αναμέτρηση εναντίον του Παναθηναϊκού συνέχισαν το πρωί στο Δασυγένειο οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Το παρών στο κιτρινόμαυρο πρόγραμμα έδωσε και ο Μιχάλης Παναγίδης επιστρέφοντας από την Εθνική Ελπίδων ενώ κανονικά προπονήθηκε ο Μόουζες Οντουμπάτζο.

Στο μέτωπο των απόντων, ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς συμμετείχε και πάλι στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης και ο Φράνκο Φεράρι ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, ενώ οι Λούκας Ρουπ, Ρόναλντ Ματαρίτα (αμφότεροι, καθημερινά ανεβάζουν ρυθμό) και Μάνου Γκαρθία έκαναν ατομικό.

Αύριο (22/11), οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά το πρωί στο Δασυγένειο”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό