23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με Ντουάρτε μετά από έναν χρόνο αποστολή για Λαμία, εκτός οι τιμωρημένοι Σάσα και Μπεναλουάν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε αποστολή για το ματς με την Λαμία (18/10, 19:30, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE SPORT24), αφήνοντας εκτός Σάκα και Μπεναλουάν λόγω παραπτώματος και τον ανέτοιμο Σάκιτς. Στην αποστολή μετά από έναν χρόνο ο Ντουάρτε.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την Κυριακή την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας (18/10, 19:30, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE SPORT24) απέναντι στην Λαμία για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten, με τον Άκη Μάντζιο να κάνει γνωστό πως τους παίκτες που θα ταξιδέψουν μαζί του στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Οι Λούκας Σάσα και Γιοχάν Μπεναλουάν έμειναν αμφότεροι εκτός αποστολής καθώς υπέπεσαν το Σάββατο σε πειθαρχικό παράπτωμα, ενώ δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με την Λαμία και ο Εμάνουελ Σάκιτς, καθώς προέρχεται από τραυματισμό και κρίθηκε ανέτοιμος απο την τεχνική ηγεσία των κιτρίνων.

Πέρα από τους τρεις προαναφερθέντες απόντες, είδηση αποτελεί και η παρουσία του Λερίν Ντουάρτε στην 21μελή αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης, με τον Ολλανδό μέσο να είναι για πρώτη φορά σε αποστολή σε επίσημο αγώνα κουβαλώντας πίσω του έναν σοβαρό τραυματισμό την περασμένη σεζόν.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Ντένις, Σιαμπάνης, Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Τζέγκο, Ματίγια, Σούντγκρεν, Χαΐροβιτς, Λούμορ, Γκάνεα, Ντουάρτε, Δεληζήσης, Μάνος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό