26 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Με Ντάνι Όλμο η αποστολή της Μπαρτσελόνα – Δεν έχει δηλωθεί ο παίκτης στην La Liga, αλλά…

Ειδήσεις Ελλάδα

Την έγκριση εγγραφής στην La Liga αναμένει η Μπαρτσελόνα προκειμένου να δει τον Ντάνι Όλμο να αγωνίζεται κανονικά στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Αθλέτικ Μπιλμπάο το βράδυ του Σαββάτου (24/08, 20:00, Novasports), έχοντας ήδη συμπεριληφθεί στην αποστολή από τον Χάνσι Φλικ.

Οι «Μπλαουγκράνα» έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν τον Ισπανό μεσοεπιθετικό μέχρι και πριν πέντε λεπτά από την σέντρα του αγώνα, ευελπιστώντας να έχουν καταφέρει μέχρι εκείνη τη στιγμή να λύσουν τα διαδικαστικά ζητήματα που δεν επιτρέπουν στον Όλμο να αγωνιστεί με τη φανέλα της νέας του ομάδας και τα οποία αφορούν οικονομικούς στόχους που δεν έχουν υλοποιηθεί.

Για το λόγο αυτό φυσικά, ο παίκτης έχασε την πρεμιέρα πρωταθλήματος με την Βαλένθια και η «Μπάρτσα» ακόμα περιμένει να… πάρει σάρκα και οστά η επένδυση 55+7 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να τον κάνει δικό της από την Λειψία, με τον ίδιο να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα της αποστολής ενόψει Μπιλμπάο αλλά με σχετικό αστερίσκο.

Υπενθυμίζεται πως η Μπαρτσελόνα προχώρησε σε μία μεγάλη συμφωνία με την Aramark για το Barca Vision, συμφωνία η οποία ανέρχεται στο ύψος των 40 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν αρκεί. Μέχρι πρότινος, από τα ταμεία των Καταλανών έλειπαν ακόμα 60 εκατομμύρια ευρώ και προσπαθούσαν να βρουν λύσεις τόσο με την Nike όσο και με την Spotify για να ξεμπλέξει από τα εν λόγω ζητήματα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό