21.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Με νέο εξελιγμένο Adaptive Cruise Control

Ειδήσεις Ελλάδα

Το νέο Ford Kuga, εξοπλισμένο με την προηγμένη τεχνολογία Adaptive Cruise Control, προσφέρει αυξημένη άνεση και ασφάλεια, διαθέτοντας μερικά “έξυπνα” χαρακτηριστικά λειτουργίας.

Το σύστημα Intelligent Adaptive Cruise Control συνεργάζεται με το cloud-based σύστημα πλοήγησης για να βοηθήσει τους οδηγούς να αποφεύγουν χαμένες εξόδους στους αυτοκινητοδρόμους, μειώνοντας την ταχύτητα του οχήματος καθώς πλησιάζει στην προγραμματισμένη έξοδο και παρέχοντας οπτικές και ηχητικές ειδοποιήσεις.

Αυτό συμβάλλει στην αποφυγή περιττών παρακάμψεων και επικίνδυνων ελιγμών, κάνοντας το ταξίδι πιο ευχάριστο και λιγότερο αγχωτικό.

 Επιπλέον, το Ford Kuga διαθέτει άνετο χώρο αποσκευών 553 λίτρων και προσφέρει επιλογές για πλήρως υβριδικά, plug-in υβριδικά και βενζινοκίνητα συστήματα κίνησης.

Η νέα έκδοση Ford Kuga Active, με την πιο δυναμική εξωτερική της σχεδίαση και το ειδικό mode οδήγησης για άμμο ή λάσπη, ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πιο απαιτητικών οδηγών που αναζητούν την περιπέτεια.

 Με το Ford Kuga, οι οδηγοί απολαμβάνουν μια άνετη και ασφαλή εμπειρία οδήγησης, ειδικά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους αποδράσεων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό