20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με μυοκαρδίτιδα ο Ντέιβις της Μπάγερν μετά την Co-19

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι παρενέργειες της Co-19 δεν άφησαν αλώβητο τον άσο της Μπάγερν Μονάχου, Αλφόνσο Ντέιβις, ο οποίος διαγνώστηκε με ελαφρά μυοκαρδίτιδα και θα απουσιάσει από τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδα του.

Ο Καναδός διεθνής αμυντικός νόσησε ήπια, αλλά οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε μετά την επάνοδο στις προπονήσεις έδειξαν φλεγμονή στο μυοκάρδιο.

Ο προπονητής των Βαυαρών, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, χαρακτήρισε το πρόβλημα του Ντέιβις «καλοήθες έως βαρετό», αλλά παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει ο νεαρός παίκτης του.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας είχαν εννέα κρούσματα σε παίκτες και οι απουσίες τους κόστισαν μία εντός έδρας ήττα (2-1) από τη Γκλάντμπαχ, την περασμένη εβδομάδα.

Αν και οι οκτώ από τους εννέα παίκτες είναι πια αρνητικοί (σε απομόνωση παραμένει μόνο ο Λούκα Ερναντέζ), για το αυριανό (15/1) παιχνίδι της Μπουντεσλίγκα με την Κολονία μόνο Νόιερ και Τολισό είναι υποψήφιοι για να ξεκινήσουν.

Σανέ, Ουπαμεκανό, Ρίτσαρντς, Νιανζού δεν βρίσκονται ακόμη στο 100% και ο Νάγκελσμαν είπε ότι δεν είναι σε θέση να ξεκινήσουν, ενώ ο Κομάν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό