31.3 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Με μπλουζάκια κατά της βίας και του εκφοβισμού οι διαιτητές στο Παναιτωλικός

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι διαιτητές της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τη Λαμία εμφανίστηκαν στο γήπεδο με μπλουζάκια που καταδίκαζαν την βία και τον εκφοβισμό, ως ένδειξη συμπαράστασης προς το μέλος της ΚΕΔ, Σταύρο Μάνταλο. Την ίδια ενέργεια θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι ρεφερί σε αυτήν την αγωνιστική της Super League. 

«Κόκκινη κάρτα στην βία και τον εκφοβισμό», ανέγραφαν χαρακτηριστικά τα μπλουζάκια που φορούσαν οι διαιτητές, πριν την έναρξη του αγώνα στο Αγρίνιο. Η ΕΠΟ υπενθυμίζεται πως είχε προχωρήσει σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία, καθώς όπως έγινε γνωστό από ανακοίνωσή της, η σύντροφος του Σταύρου Μάνταλου, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους έξω από το σπίτι της. Ο κύριος Μάνταλος είναι Αναπληρωτής πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Eurokinissi

Συγκεκριμένα το Σάββατο (20/1) και όπως ανέφερε η Ομοσπονδία «την χτύπησαν και της είπαν: «Αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο». Προφανώς η ΕΠΟ, δεν γινόταν να μην καταδικάσει μία τέτοια πράξη, καθώς πρόκειται για εκφοβισμό στον χώρο της διαιτησίας, ενώ το ίδιο είχαν κάνει και Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Δείτε την ενημέρωση της ΕΠΟ για το περιστατικό με τη σύζυγο του Μάνταλου:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους η σύντροφος του Αναπληρωτή Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρου Μάνταλου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, όταν η σύντροφος του κ. Μαντάλου δέχθηκε έξω από την οικία τους επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι τη χτύπησαν και πριν απομακρυνθούν της είπαν “Αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο”.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά την υποβολή μήνυσης από την παθούσα, προστίθεται σε μια σειρά επιθέσεων και εκφοβισμών κατά του χώρου της διαιτησίας και είναι προφανές πως στοχεύει και αυτό στην τρομοκράτηση των Ελλήνων αξιωματούχων διαιτησίας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό