16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Με Μπερτόγλιο, αλλά χωρίς Κουέστα κόντρα στον Αστέρα

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΡΗΣ

ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
04.12.2021 | 18:45

Ο Μπερτόγλιο από ματς του Άρη με τον Ιωνικό | 17 Σεπτεμβρίου 2021
IN TIME SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος πήρε μαζί στην αποστολή του τον Φακούντο Μπερτόγλιο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος γύρισε από την τιμωρία του. Εκτός έμειναν ο τραυματίας Κουέστα και ο τιμωρημένος Εντιαγέ.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης για τη δωδέκατη αγωνιστική της Super League Interwetten, με τον Άκη Μάντζιο να ανακοινώνει τους παίκτες που θα πάρει μαζί του για το παιχνίδι με τους Αρκάδες.

Στην αποστολή επέστρεψε ο Μπερτόγλιο, ο οποίο εξέτισε την ποινή του, αντίθετα εκτός αποστολής για ένα ακόμα παιχνίδι έμεινε ο τραυματίας Κουέστα και ο Εντιαγε που είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την ποινή του κόντρα στην ομάδα του Ράσταβατς.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Ντένις, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Ιτούρμπε, Καμαρά, Σάσα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μπερτόγλιο,Σάκιτς, Μαντσίνι, Τζέγκο, Ματίγια, Μπεναλουάν, Σούντγκρε, Γκάνεα, Λόπεθ, Λούμορ, Δεληζήσης, Μάνος.

S24 Bet – Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό