19.4 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Με μία αλλαγή η Εθνική κόντρα στην Ιρλανδία – Εκτός ο Κωνσταντέλιας

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία αλλαγή σε σχέση με τους 11 που ξεκίνησαν κόντρα στην Αγγλία, για την Εθνική ομάδα στον αποψινό (13/10) αγώνα με αντίπαλο την Ιρλανδία. Αναγκαστική η μοναδική αλλαγή στην ενδεκάδα από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Κουλιεράκης είναι τιμωρημένος και τον αντικαθιστά ο Παντελής Χατζηδιάκος, ο οποίος θα ξεκινήσει στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Μαυροπάνο.

Ο Βλαχοδήμος φυσικά κάτω από τα δοκάρια και στα άκρα της άμυνας οι Γιαννούλης (αριστερά), Ρότα (δεξιά). Δίδυμο στη μεσαία γραμμή οι Κουρμπέλης, Σιώπης. Οι Μασούρας, Μπακασέτας, Τζόλης θα ξεκινήσουν πίσω από τον Παυλίδη που είναι φυσικά στην κορυφή της επίθεσης.

Εκτός ο Κωνσταντέλιας

Στον πάγκο αυτή τη φορά βρίσκεται ο Τσιμίκας που ταλαιπωρούνταν από ίωση και δεν έπαιξε στην Αγγλία, αλλά όχι και ο Κωνσταντέλιας. Ο άσος του ΠΑΟΚ ήταν κανονικά στους αναπληρωματικούς, αλλά όχι μόνο δεν είναι στον πάγκο αλλά αποχώρησε και από το γήπεδο. Στον πάγκο εκτός λοιπόν του Τσιμίκα είναι και οι οι Τζολάκης, Μανδάς, Βαγιαννίδης, Ντόι, Ρέτσος, Δουβίκας, Πέλκας, Χατζηγιοβάνης, Ζαφείρης και Μάνταλος.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως η αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος απέναντι στην Ιρλανδία είναι sold out (13/10, 21:45, Alpha & Novasports Prime HD), αφού όλα τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν.

Ο κόσμος έδειξε την ξεκάθαρή του επιθυμία να στηρίξει τους παίκτες μας για το ιστορικό «διπλό» στην Αγγλία, που μας έφερε πιο κοντά στο Μουντιάλ του 2026, αλλά και να τιμήσει πάνω σε ελληνικό έδαφος τον Τζορτζ Μπάλντοκ! Μάλιστα, επειδή υπήρξαν επιστροφές εισιτηρίων από τους Ιρλανδούς, αναμένεται πως στο γήπεδο θα βρεθούν περισσότεροι από 31.000 θεατές!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό