21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Με Μάνο κόντρα στη Λαμία

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΡΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ
19.01.2022 | 18:28

Ο Δημήτρης Μάνος του Άρη πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στον Αστέρα για τη Super League Interwetten 2020-2021 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” | Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020
EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Μάνος είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Άρη ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία την Πέμπτη (20/1).

Ο Άρης θα υποδεχτεί την Πέμπτη τη Λαμία για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Άκης Μάντζιος υπάρχει ένα νέο πρόσωπο. Αυτός είναι ο Δημήτρης Μάνος ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και θα αρχίσει να παίρνει μέρος στα παιχνίδια του Άρη ξανά ενισχύοντας παράλληλα και την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία (20/01), στο πλαίσιο της 7ης φάσης (1η Αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδας της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (21:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Ντένις, Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Σάσα, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Τζέγκο, Εντιαγέ, Ματίγια, Σούντγκρεν, Λόπεθ, Λούμορ, Δεληζήση, Μάνο, Μαρμαρίδη, Ασλανίδη”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό